Η νέα συλλογή γυαλιών Gucci συνδυάζει vintage αναφορές και λεπτομέρειες από την κληρονομιά του Οίκου με μοντέρνα και απροσδόκητη σχεδιαστική προσέγγιση, καλύπτοντας διαφορετικές εποχές και αισθητική και αντικατοπτρίζοντας το διαρκώς εξελισσόμενο όραμα της μάρκας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci


Ένα νέο ντεκόρ κάνει την εμφάνισή του, φέρνοντας στο προσκήνιο μια πιο στρογγυλεμένη απόδοση του λογότυπου Interlocking G της Gucci.  Τα καινοτόμα καμπυλώδη σχήματα χαρακτηρίζονται από έντονους σκελετούς σε φωτεινές αποχρώσεις διακοσμώντας τα με μεταλλικά πριτσίνια (κάτω αριστερά). Επίσης, το πιο παιχνιδιάρικο attitude της συλλογής φανερώνεται μέσα από boldγεωμετρικά περιγράμματα, ευφάνταστα χρωματικά μοτίβα και λαμπερά κρύσταλλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci


Μια νέα σειρά σκελετών χρησιμοποιεί το macro – χρυσό έμβλημα Double G στα άκρα των φακών, ενώ σε άλλο καινούργιο σχέδιο, μικροσκοπικοί κύβοι πάνω στους λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες αποκαλύπτουν ένα  νέο λογότυπο Gucci, αποτυπvμένο ολογράφως με χρωματιστό σμάλτο στο φινίρισμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci


Τέλος, μια νέα συλλογή από μοντέρνα ανδρικά στυλ τιμά τη διαχρονική γοητεία του μοτίβου Web με κλασικά τετράγωνα, ορθογώνια και pilot σχήματα, τα οποία είναι φτιαγμένα από διάφορα υλικά διακοσμημένα με επισμαλτωμένες λεπτομέρειες.

 H συλλογή GUCCI διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.