Η νέα all-star συνεργασία της Reebok

Η Reebok ανακοινώνει επίσημα τη συνεργασία της με τον υποψήφιο για Grammy Khalid. Σκοπός της συνεργασίας είναι να δώσει έμπνευση και να υποστηρίξει το experimentation και την έκφραση της νεολαίας.

Ο superstar δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μου με τη Reebok. Μου αρέσει ο τρόπος που το brand συνδέει το παλιό με το καινούριο και τιμούν εμβληματικά σχέδια του παρελθόντος δίνοντάς τους μία φρέσκια οπτική».

Ο Khalid θα πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες της Reebok για το 2020, δημιουργώντας unexpected ιστορίες . Η αυθεντικότητα και η ενέργειά του ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της Reebok, δίνοντας το κίνητρο για έμπνευση και προσωπική αναζήτηση.

Ο Khalid (@thegr8khalid) ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Reebok, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στο προσωπικό του Instagram, παίζοντας με το σκύλο του Maui (@thegr8maui), ο οποίος φοράει ένα personalized Reebok tracksuit.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed