Νέα άφιξη στην αγορά της Θεσσαλονίκης

Ένα ολοκαίνουργιο pop up store τράβηξε την προσοχή μας

Το νέο shopping entry στην συμπρωτεύουσα σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει αφού έχει άρωμα Ελλάδας. Ο λόγος για το νέο pop up store της AtoZGreek στη Θεσσαλονίκη. 

«Το καλοκαίρι μυρίζει Ελλάδα» ονομάζεται η πολυαναμενόμενη συνεργασία της AtoZGreek με τη hellofrom που ξεκίνησε τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη. Τα δύο καινοτόμα ελληνικά brands ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πρώτο lifestyle souvenir store στον κόσμο, στο hellofrom Thessaloniki, με ένα pop up που υμνεί το ελληνικό καλοκαίρι.

Η ελευθερία, το φως, η ανεμελιά, η απλότητα, και η αγνή παιδική διάθεση χρωματίζονται με τη γνώριμη αισθητική και δημιουργικότητα του designer Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη, χτίζοντας μια στιλιστική γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των καλοκαιρινών μας αναμνήσεων και της σύγχρονης αφαιρετικής κουλτούρας του less is more.

Οι βόλτες στα περιβόλια, η μεσημεριανή ανάπαυση κάτω από τη γέρικη μουριά, η αλμυρή δροσιά της θάλασσας, η ανεμελιά που τρέχει στα ριγωτά μονοπάτια των Κυκλάδων, ζωντανεύουν ξανά και το ελληνικό καλοκαίρι υφαίνει με τη δωρικότητά του τον καλύτερο εαυτό μας.

Οι επισκέπτες του pop up θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο μία αξέχαστη εμπειρία καλοσωρίσματος και fine shopping, αλλά και άκρως καλοκαιρινές τιμές -20%. Το hellofrom Thessaloniki αναμένεται να γίνει το σημείο συνάντησης των fans της AtoZGreek και όχι μόνο, γεγονός που θα συμβάλλει στην προβολή της ελληνικής δημιουργικότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα AtoZGreek στο www.atozgreek.com  και στα social media:

Facebook: AtoZGreek

Instagram: atozgreek

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed