Ναόμι Κάμπελ: Ζητάει αλλαγές στη βιομηχανία της μόδας

Όσα είπε η Άνα Γουίντουρ και η απάντηση του θρυλικού supermodel

Η Ναόμι Κάμπελ ζητάει να γίνουν πολλές αλλαγές στη βιομηχανία της μόδας.

Το forever icon έγινε 50 ετών, εμφανίστηκε στο «Watch What Happens Live with Andy Cohen» και της ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα δήλωσε πρόσφατα η Άνα Γουίντουρ σχετικά με την έλλειψη ποικιλομορφίας στη Vogue. Σε ένα σημείωμα του Ιουνίου που στάλθηκε στο προσωπικό του περιοδικού, η Άνα Γουίντουρ παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά της Vogue υπήρξε «επιζήμια και μη ανεκτική». «Θέλω να το πω αυτό ειδικά στα μαύρα μέλη της ομάδας μας – μπορώ να φανταστώ μόνο πώς ήταν αυτές τις ημέρες. Αλλά ξέρω επίσης ότι ο πόνος, η βία και η αδικία που βλέπουμε και μιλάμε, ήταν εδώ και πολύ καιρό. Αναγνωρίζοντας πως ό,τι και να κάνουμε γι’ αυτό είναι καθυστερημένο», έγραψε η Γουίντουρ.

«Θέλω να πω ξεκάθαρα ότι ξέρω ότι η Vogue δεν βρήκε αρκετούς τρόπους για να αναδείξει και να δώσει χώρο σε μαύρους συντάκτες, συγγραφείς, φωτογράφους, σχεδιαστές και άλλους δημιουργούς. Έχουμε κάνει επίσης λάθη, δημοσιεύοντας εικόνες ή ιστορίες που ήταν βλαβερές ή μη ανεκτικές. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτά τα λάθη», συνέχισε.

Τέλος, ανέφερε: «Δεν είναι εύκολο να είσαι μαύρος υπάλληλος στη Vogue και υπάρχουν πολύ λίγοι από εσάς. Ξέρω ότι δεν αρκεί να πούμε ότι θα κάνουμε τα καλύτερα, αλλά θα το κάνουμε».

Μιλώντας με τον Άντι Κοέν, η Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε αισιόδοξη για το μέλλον του περιοδικού. «Νομίζω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν, έτσι δεν είναι; Τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν». Είπε, ακόμη, ότι πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές στη βιομηχανία της μόδας, κάτι που η ίδια υποστηρίζει εδώ και χρόνια, ενώ εξέφρασε και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων λέγοντας: «Ο τρόπος με τον οποίο έγινε, που έχασαν τη ζωή τους άνθρωποι, είναι πολύ λυπηρό και τα συλλυπητήριά μου σε κάθε ένα από αυτά τα θύματα, [και] τους γονείς αυτών των ανθρώπων που έχουν φύγει. Αλλά αυτό έπρεπε να συμβεί. Αυτή η αλλαγή έπρεπε να γίνει».

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed