Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάζει τη νέα συλλογή TSAKIRIS MALLAS

Έχεις δει τα νέα σχέδια για Φθινόπωρο/Χειμώνα;

Για ακόμη μία χρονιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική καμπάνια της ελληνικής εταιρίας υποδημάτων TSAKIRIS MALLAS. Την καμπάνια υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος με την δική του ξεχωριστή οπτική.

Μέσα σε ένα περιβάλλον με vintage αισθητική που αποπνέει το διαχρονικό στυλ των επιλογών της, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας θυμάται, παίζει, προκαλεί όπως η ίδια επιθυμεί, καθρεφτίζοντας απόλυτα τη γυναίκα «του σήμερα».

Στο σκηνικό της τηλεοπτικής καμπάνιας, η μεσοτοιχία που χωρίζει τα δύο δωμάτια συμβολίζει δύο πτυχές κάθε γυναίκας σε μία σειρά από δράσεις και κινήσεις που έρχονται σε αντιπαράθεση αλλά ταυτόχρονα ολοκληρώνουν η μία την άλλη, ενώ σε κάθε στιγμή τους η μία γυναίκα αφουγκράζεται τα θέλω της άλλης.

Δυο πλευρές μιας γυναίκας, η μια απέναντι στην άλλη. Από τη μία, η γυναίκα «του σήμερα» που ξέρει τι θέλει, με πάθος για ζωή, δραστηριότητα και διεκδίκηση. Από την άλλη, εκείνη που έχει ανάγκη για ισορροπία, σταθερότητα και απολαμβάνει την κάθε στιγμή της. Οι δημιουργίες TSAKIRIS MALLAS της χαρίζουν όλα τα παραπάνω.

Ανακάλυψε όλη την νέα Fall/Winter 20/21 Tsakiris Mallas x Iliana Papageorgiou εδώ

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed