Η Havaianas παρουσιάζει: Πρόγραμμα Ανακύκλωσης για τις παλιές σας σαγιονάρες!

Να τι μπορείς να τις κάνεις τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι

Η Havaianas περήφανα αποτελεί το πιο γνωστό brand με σαγιονάρες στον κόσμο. Από το 1962, φτιάχνει μοντέρνες σαγιονάρες από καουτσούκ. Το καουτσούκ είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται ευρέως στη Βραζιλία και έτσι ήταν η ιδανική επιλογή για να αποτελέσει το κύριο δομικό στοιχείο των υποδημάτων της Havaianas.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του καουτσούκ είναι ότι επαναχρησιμοποιείται. Σχεδόν όλα τα κομμάτια που μένουν ανεκμετάλλευτα κατά την παραγωγική διαδικασία των Havaianas χρησιμοποιούνται για την κατασκευή νέων ζευγαριών.

Και όποια κομμάτια δεν μπορούν να χρησιμοποηθούν, μετατρέπονται σε άλλα είδη προϊόντων από καουτσούκ, όπως λάστιχα αυτοκινήτων. Έτσι τίποτα δεν πάει χαμένο. Αλλά… Τι συμβαίνει με τις σαγιονάρες Havaianas αφού ολοκληρώσουν τον μακρύ και όμορφο κύκλο ζωής τους προστατεύοντας τα πόδια μας;

Σε κάθε στάδιο στον κύκλο ζωής των Havaianas να είναι χρήσιμο και επωφελές, γι’ αυτόν τον λόγο το 2021 εγκαινιάζει ένα πρόγραμμα επιστροφής κατά το οποίο συλλέγει και ανακυκλώνει παλιά, χρησιμοποιημένα και χαλασμένα ζευγάρια από σαγιονάρες σε όλα τα καταστήματα Havaianas και σε συγκεκριμένους συνεργάτες λιανικής πώλησης.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 76 σημεία ανακύκλωσης σε όλη την Ευρώπη. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα εδώ

Σε συνεργασία με την Rubberlink τα ζευγάρια αποκτούν ξανά ζωή ως στρωματά για γιόγκα, στρώματα γυμναστικής ή ακόμη και καινούρια παπούτσια! Ελπίζοντας έτσι να αυξήσουν τον αριθμό των σημείων συλλογής το συντομότερο δυνατό, καθώς και να βρουν και άλλους τρόπους να επιστρέφουμε τις παλιές σας Havaianas, ώστε να τους δώσει ξανά ζωή.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed