Γνωρίστε τη συλλογή Marina Rinaldi by Roksanda

Ανακαλύψτε τη νέα capsule collection Marina Rinaldi by Roksanda!
H σχεδιάστρια Roksanda ανακαλύπτει τον κόσμο της Marina Rinaldi, εκφράζοντάς τον μέσω της κίνησης των ριχτών γραμμών και των έντονων χρωματικών αντιθέσεων. Κάθε σχέδιο αποτελεί ένα έργο τέχνης και ενισχύει το προσωπικό στυλ.

Η Marina Rinaldi έχει επιλέξει τη Roksanda Ilinčić ως guest designer για τις δύο επόμενες σεζόν. Το ντεμπούτο για την capsule συλλογή που δημιουργήθηκε από τη σχεδιάστρια – γεννημένη στη Σερβία, που ζει τώρα στο Λονδίνο – παρουσιάστηκε στο Παρίσι κατά την εβδομάδα υψηλής ραπτικής, αλλά τα σχέδια της συλλογής ήταν διαθέσιμα και στο showroom του brand, ώστε να τα δουν οι επαγγελματίες του χώρου κατά την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Η έμπνευση γι’ αυτή την πρώτη συνεργασία προέρχεται από τα έργα του Frank Stella, ένα από τα πιο διακεκριμένα πρόσωπα στον χώρο της μινιμαλιστικής τέχνης στα τέλη του 20ου αιώνα, μια ιδέα που η σχεδιάστρια έχει εξελίξει σε μια δυναμικότητα των αντιθέσεων, βασισμένη στο χρώμα.

Για τη Roksanda η θηλυκότητα είναι ατρόμητη, δυναμική και θυμίζει γλυπτική, και όλα αυτά ορίζονται από έντονες αποχρώσεις όπως το βουργουνδί, η ώχρα, το ροζ, το κόκκινο και το μαύρο, τα οποία σε συνδυασμό με τις χρωματικές αντιθέσεις γίνονται ποίηση.

Οι σιλουέτες είναι επιβλητικές, με σοφιστικέ όγκους και το ύφασμα πέφτει απαλά στο σώμα και τονίζεται από μαλακές μακριές λωρίδες υφάσματος που ξεκινούν από το λαιμό και ξεδιπλώνονται μέχρι τους γοφούς.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.