Το Εθνικό Θέατρο συναντά τη σύγχρονη μόδα στο attica City Link

Η βιτρίνα του πολυκαταστήματος μεταμορφώνεται φιλοξενώντας υψηλή τέχνη

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας, ο μεγαλύτερος θεατρικός φορέας του τόπου και ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς οργανισμούς επιλέγει να προβάλει το έργο του με εναλλακτικούς τρόπους.

Το φετινό καλοκαίρι, το Εθνικό Θέατρο  συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τα πολυκαταστήματα attica, παρουσιάζοντας από τις 14 Ιουνίου κοστούμια μεγάλων θεατρικών επιτυχιών από την τελευταία 40ετία, σε βιτρίνα επί της οδού Πανεπιστημίου και στον ανανεωμένο 4ο όροφο του πολυκαταστήματος.

Η νέα συνεργασία του Εθνικού Θεάτρου  και των πολυκαταστημάτων attica, θα μπορούσε να έχει τίτλο «Η θεατρική ιστορία στη βιτρίνα», αφού περπατώντας κανείς στην καρδιά της Αθήνας, ανακαλύπτει ένα μικρό «θεατρικό βασίλειο» στο γνωστό πολυκατάστημα, με την επιμέλεια και τη φροντίδα των ανθρώπων του ιστορικού βεστιαρίου και της σκηνογράφου-ενδυματολόγου Εύας Νάθενα.

Πρόκειται για 13 θεατρικά κοστούμια, από 11 επιτυχημένες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου από το 1981 έως το 2015. Παράλληλα, η Αθηναία, ο Αθηναίος, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μπορούν να παρακολουθήσουν στην ίδια βιτρίνα, ένα βίντεο που καταδεικνύει τη διαχρονία του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και  ενημερώσεις για τις φετινές Επιδαυριακές παραγωγές, τους Ιππείς του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου & τις Φοίνισσες του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου.

Παράλληλα, στον 4ο όροφο του εμβληματικού attica City Link, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ένα συνδυασμό από τα θεατρικά κοστούμια με ενδυματολογικές επιλογές από σύγχρονα brands των πολυκαταστημάτων attica, όπως Zeus+Dione, Sandro, Zadig&Voltaire, Callista, Les Hommes, Neil Barrett, απολαμβάνοντας ένα mix & match concept, που παντρεύει το παρελθόν με το παρόν.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed