Η Ergon Mykonos εγκαινιάζει νέα gallery boutique στο κέντρο της Αθήνας

Οικολογία και Μόδα. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στο industry τα τελευταία χρόνια. Φέτος στην καρδιά της Αθήνας, η μόδα συναντά την οικολογική συνείδησης και μας καλεί στον κόσμο της μέσα από ένα πολύ ξεχωριστό δρόμο.

Η οικολογική συνείδηση συναντά την μόδα στην νέα gallery boutique της οδού Θησέως, όπου παρουσιάζονται όλες τις δημιουργίες της Εrgon Mykonos από την πρώτη συλλογή του 2016 μέχρι σήμερα. Η ιδέα για έναν χώρο όπου η καλλιτεχνική δημιουργία συναντά την μόδα, η urban αισθητική φλερτάρει το καλοκαίρι και το lifestyle γίνεται προσιτό, έγινε πραγματικότητα στον πρώτο όροφο ενός παλιού νεοκλασικού κτηρίου με μεγάλα παράθυρα και θέα την σύγχρονη Αθήνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν  στον χώρο του showroom που μοιάζει περισσότερο με οικία παρά με boutique. Tον χαρακτηρίζει ότι ακριβώς χαρακτηρίζει ένα σπίτι και είναι διαμορφωμένος σαν ένα ζωντανό σπίτι όπου μέσα ζει η οικογένεια της ‘ergon Μykonos, ανταλλάσσει ιδέες, δημιουργεί μα πάνω απ’ όλα υποδέχεται τους «καλεσμένους» με ή χωρίς ραντεβού όπως ακριβώς κάνουν οι φίλοι.

Οι «καλεσμένοι» μπορούν να δουν και να μάθουν πως κατασκευάζονται οι iconic εσπαντρίγιες της Ergon Mykonos, να ταυτιστούν με την δημιουργικότητα και την μοναδικότητα των προϊόντων του brand και να εμπνευστούν από την ελληνική ιστορία και παράδοση που εκφράζεται με σύγχρονο τρόπο μέσα στις συλλογές του. Το shopping γίνεται εύκολο, χαλαρό με την συνοδεία κλασικής μουσικής και μετατρέπεται σε μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα.

O χώρος είναι εντυπωσιακός και διασπάται αρμονικά από μικρότερα δωμάτια εργασίας και έκθεσης, ενώ ένα μεγάλο ανοιχτό εσωτερικό παράθυρο επιτρέπει στο φυσικό φως να φωτίζει τον χώρο. Το φυσικό γλυπτό από τα υφάσματα με τους Ολυμπιακούς δρομείς που κατασκευάστηκε για το ξενοδοχείο Coco mat πέρυσι το καλοκαίρι βρίσκεται τώρα εδώ. Διακοσμημένος από τα μοναδικά αντικείμενα της συλλογής homewear που διατίθεται αποκλειστικά στα 3 σημεία πώλησής μας, Σύνταγμα, Μύκονο και online. Κάθε γωνιά και ένα έργο τέχνης, κάθε σημείο και ένα installation εμπνευσμένο από τα υφάσματα, την κουλτούρα αλλά και την πολυχρηστικότητα που μπορούν να προσφέρουν οι δημιουργίες μας στην καθημερινότητα.

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed