Η επίδειξη της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι

Ονειρικές δημιουργίες με την υπογραφή της επιτυχημένης Ελληνίδας σχεδιάστριας

«Όταν ανοίγεις ένα μουσικό κουτί, μια μπαλαρίνα βγαίνει από τη μοναξιά της και χορεύει για εκείνον που αγαπά. Pliéentrechatjetétour en lair. Το μπαλέτο είναι σαν να ονειρεύεσαι».

Με αυτό το σημείωμα η Σίλια Κριθαριώτη υποδέχτηκε τους περισσοτέρους από 500 καλεσμένους της επίδειξης Celia Kritharioti Couture AutumnWinter 2019- 2020, στο Palais de Tokyo στο Παρίσι. Μέσα από το μουσικό κουτί της Σίλιας αναδείχθηκαν για μια ακόμη φορά ονειρικές δημιουργίες!

Στο catwalk του ελληνικού οίκου περπάτησαν πασίγνωστα μοντέλα, όπως το αγγελάκι της Victoria’s Secret Cindy Bruna, η οποία άνοιξε το φαντασμαγορικό show, το supermodel Sofia Resign, καθώς και η πανέμορφη Emma Weymouth, πολυτάλαντη συνεργάτης της βρετανικής Vogue.

Η επίδειξη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, άνοιξε με χορογραφία των διακεκριμένων χορευτών Μαρίας Κουσουνή και Βαγγέλη Μπίκου.

Δες όλο το μαγικό defile:

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed