Ένας stylish λόγος για να αγαπήσεις ξανά την Ελλάδα

Είναι fashion statement και μας θυμίζει για πάντα καλοκαίρι

Το Lovegreece δεν είναι απλά ένα brand, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία.

Με μότο «Made in Greece, Made with Love, Wear it with Pride» μας έχει μάθει να αγαπάμε την Ελλάδα από την αρχή και μας αρέσει. Μας θυμίζει όλα εκείνα που την κάνουν ξεχωριστή και φέρνει στο νου καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Αυτό το brand απενοχοποιεί το wearable nation t shirt όπως κανένα άλλο! Όχι, δεν έχει ελληνικές σημαίες, ούτε το “I love Greece” με κόκκινη καρδιά, δεν έχει τσολιαδάκια ή τον χάρτη της Ελλάδας. Είναι το Ιnternational Love Brand που αγαπούν να φορούν από τη Μαρία Μενούνος μέχρι το Γιώργο Μαζωνάκη, και φυσικά κι εμείς.

Σκοπός του brand; Να συνδέσει την σύγχρονη εικόνα της χώρας με το διαχρονικό, απέριττο και λιτό Greek Chic και να γίνει η μεγάλη και διαρκής διαφήμιση της χώρας μας, της ελληνικής παραγωγής και του design, σε όλο τον κόσμο.

Σήμα κατατεθέν εκτός από το brand name; Η ασυναγώνιστη απαλότητα του 100% ελληνικού βαμβακερού υφάσματος που κατασκευάζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για τη Lovegreece, το σύγχρονο design μακριά από τουριστικά στερεότυπα και η χρήση χειροποίητων φακέλων για συσκευασία!

Όταν λάβεις το πακέτο σου, η συσκευασία θα σε κερδίσει αμέσως. Θα προσέξεις ότι κι εγώ, τη χάντρα για να μη σε πιάνει μάτι!

Η Lovegreece μέσα από τη νέα της συλλογή συνεχίζει να μεταφέρει την εικόνα μια σύγχρονης Ελλάδας και μας μαθαίνει πως να την αγαπήσουμε από την αρχή, όπως ακριβώς της αξίζει!

Εκτός από τα t-shirts, η συλλογή έχει εμπλουτιστεί με τσάντες, τις αγαπημένες μας μαρινιέρες, κλειδοθήκες, πετσέτες  θαλάσσης, hoodies και καπέλα, για να έχεις πάντα ένα κομμάτι της Ελλάδας μαζί σου!

Η Supreme σειρά που παρουσιάζεται για πρώτη φορά φέτος, απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη Lovegreece Τ-shirts και ζητούν τη μονοχρωμία για να τα φοράνε κάθε μέρα παντού.

 

Δες όλη τη νέα συλλογή ΕΔΩ

FB: @lovegreece

Instagram: @lovegreece_

e-shop: lovegreece shop

 
 

 

ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ

MR. TIPSTER

Γράφει για όσα τον ενδιαφέρουν, του κινούν την περιέργεια ή τον εκνευρίζουν. Τα τελευταία είναι συνήθως περισσότερα.