Ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη με urban και Japanese αισθητική

Το DayDreaming είναι η νέα αγαπημένη μας συνήθεια

Τα latest trends στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου είναι ένα urban mix & match από παραδοσιακά στοιχεία όλου του κόσμου. Λίγο ethnic με νεο-μοντέρνα έπιπλα, φουτουριστικές λεπτομέρειες, ξύλο, μάρμαρο αλλά και πολλά ακόμα στοιχεία που δίνουν πνοή και χαρακτήρα σε ένα τέλειο διαμέρισμα.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και είναι ένα πραγματικό αριστούργημα. Συνδυάζει έντονα το στιλ της πόλης, με industrial λεπτομέρειες σε τοίχους και ταβάνια και μια πιο Νεουορκέζικη retro 60’s αίσθηση με τα ξύλινα έπιπλα.

Όμως, η πηγή έμπνευσης και δημιουργίας αυτού του χώρου είναι το Japanese style κάτι που βλέπουμε έντονα στην μίνιμαλ αισθητική, τις χαμηλές καρέκλες και τραπεζάκια, τα διακοσμητικά παραβάν αλλά και τα φωτιστικά σε όλο το διαμέρισμα.

Οι τεράστιες τζαμαρίες περιμετρικά του σπιτιού δίνουν το τέλειο φυσικό φως στο σπίτι κάνοντας το ακόμα πιο «ζεστό» και οικείο, παρά το λιτό Japanese interior design.

Δες όλες τις φωτογραφίες από το διαμέρισμα που σίγουρα θα ήθελες να είσαι εκεί τώρα και πάρε τις πιο έξυπνες ιδέες για την πιο μοντέρνα αλλαγή του δικού σου χώρου:

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed