Ένα απόγευμα εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα

Όσα έγιναν στο κατάστημα Καλογήρου της Γλυφάδας

Όταν οι μύθοι που χάνονται στα βάθη του χρόνου και η παράδοση συνδυάζονται με τη σύγχρονη αισθητική, τότε κάτι μοναδικό αναδύεται.

Την Πέμπτη 24 Μαΐου, στο κατάστημα Καλογήρου στην Γλυφάδα, τα Ancient Greek Sandals, η νέα προσθήκη στα premium brands των καταστημάτων Καλογήρου, γιόρτασαν τη συνεργασία αυτή με ένα πρωτότυπο monogramming event.

Σία Κοσιώνη, Κωνσταντίνος Λεμονής

Ξεχωριστοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα σανδάλια που ακολουθούν το μονοπάτι των θεών. Σύμφωνα με τη μυθολογία, οι κάτοικοι του Ολύμπου φορούσαν σανδάλια κατασκευασμένα από έναν ταλαντούχο Κρητικό τεχνίτη που τα εμπλούτιζε με ένα σύμβολο για να τους προσδώσει μαγικές ιδιότητες.

Αλέξανδρος Λεμονής, Σάμι Φάις, Κωνσταντίνος Λεμονής

 

Γεωργία Παντελέ, Ίρις Λεονταρίτη

Ο Νικόλας Μίνογλου, εμπνευστής των Ancient Greek Sandals πυρογράφησε με παραδοσιακή τεχνική αλλά και σύγχρονη ματιά τα σανδάλια που επέλεγαν οι καλεσμένοι. Τα ανάλαφρα, sexy σανδάλια, με την φτερωτή πόρπη –σύμβολο συνέχειας και ποιότητας- διακοσμήθηκαν με μονογράμματα και στοιχεία από μια μεγάλη γκάμα συμβόλων, όπως φυλαχτά, μάτια, ζωδιακά σύμβολα, γούρια, αρχαία και σύγχρονα εικονογράμματα, καθιστώντας κάθε σανδάλι μοναδικό!

Αλέξανδρος Λεμονής, Μαρίνα Βερνίκου, Κωνσταντίνος Λεμονής

Κώστας Νούσιας (Group Marketing Director, Fais Group), Μαρία Ξυτάκη (Marketing & Communications Director Kalogirou-Haralas), Σία Κοσιώνη, Αλέξανδρος Λεμονής

«Δεν ακολουθούμε την τάση. Οι τάσεις είναι παροδικές. Ακολουθούμε το μονοπάτι του χρόνου» λένε οι ιδρυτές του brand, Χριστίνα Μαρτίνη και Νικόλας Μίνογλου, προσκαλώντας σε αυτό το μονοπάτι το fashion forward κοινό των καταστημάτων Καλογήρου, το οποίο συμμετείχε με ενθουσιασμό σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ηλίας Μιχαλόλιας, Αλεξάνδρα Δράκου, Χάρης Γκοτζαμανίδης

Η εταιρεία Καλογήρου είχε, όμως, μεριμνήσει και για τις γυναίκες που αγαπούν το ρομαντισμό και την αθωότητα, συμπληρώνοντας τη συλλογή της Ancient Greek Sandals, με μοντέλα στολισμένα με μαργαρίτες, προϊόν της συνεργασίας του brand με τον σχεδιαστή Fabrizio Viti.

Δημήτρης Μάζης, Μπέττυ Μαγγίρα

Με σύμβολα, μαργαρίτες, μονογράμματα ή εικονογράμματα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία στο κατάστημα Καλογήρου στην Γλυφάδα να αποκτήσουν το δικό τους εξατομικευμένο ζευγάρι Ancient Greek Sandals και να κάνουν το καλοκαίρι τους μυθικό!

Ισμήνη Νταφοπούλου

Σοφία Τουντούρη

 

ΙΡΙΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ
ΙΡΙΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ

STYLE EDITOR

Η fashion expert γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι είναι στη μόδα τώρα και έχει παρακολουθήσει show του οίκου Gucci με θέα το καρέ της Anna Wintour.

No Comments Yet

Comments are closed