Ελληνικά brands σε ένα μεγάλο pool party

Εκπρόσωποι των Μέσων και των Τεχνών, influencers και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου γνωρίζουν το έργο και τη φιλοσοφία 13 σχεδιαστών νεότερης γενιάς

Το LoveGreece.com, η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη και της Προέδρου του κυρίας Τζίνας Μαμιδάκη, πραγματοποίησε μία ξεχωριστή βραδιά στις 10 Ιουνίου 2019, στα πλαίσια των θεματικών παρουσιάσεων και ενεργειών που πραγματοποιεί, προκειμένου να ενισχύσει τους νέους ταλαντούχους σχεδιαστές που διαμορφώνουν το σύγχρονο προφίλ της Ελληνικής Μόδας.

Για να το επιτύχει, το LoveGreece.com ένωσε τις δυνάμεις του με τον εκδότη του περιοδικού OZON, Γιώργο Κελέφη και τη δημοσιογράφο Μαρία Παμπουκίδη, οι οποίοι συνέβαλλαν με την εξειδικευμένη γνώση τους στην επιλογή των ταλέντων που συμμετείχαν στην ενέργεια.

Στον πανέμορφο υπαίθριο χώρο του Life Gallery athens στην Εκάλη συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι των Μέσων και των Τεχνών, influencers και σημαντικοί άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου να γνωρίσουν το έργο και τη φιλοσοφία 13 σχεδιαστών νεότερης γενιάς, όπως αυτοί επιλέχθηκαν από την ειδική επιτροπή που συστάθηκε από το LoveGreece.com ειδικά για αυτήν την πολυμορφική δράση.

Μέλη της επιτροπής ήταν η σχεδιάστρια μόδας Ιωάννα Κουρμπέλα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και ιδρυτής της Αθηναϊκής Μπιενάλε και μέλος του LoveGreece.com Poka-Yio, ο σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης, η δημοσιογράφος Μαρία Παμπουκίδη, η Κυριακή Κωστολίδου από το LoveGreece.com, και ο εκδότης Γιώργος Κελέφης εκπροσωπώντας το περιοδικό ΟΖΟΝ και το θεσμό του Fashion Room Service.

Η πραγματική αυτή γιορτή της Ελληνικής Μόδας συνεχίστηκε με τους σχεδιαστές 2WO+1NE=2, Aisha Diri, Aumorfia, Cutcuutur, Dante, Debbie Tzima, Etty Leon, Fit & Craft, Ippolito, Lommer, Nadia Rapti και Urban Owl να παρουσιάζουν τις νέες τους SS’19 συλλογές, έχοντας στήσει ειδικά booths που αντικατόπτριζαν την αισθητική και τη σχεδιαστική φιλοσοφία τους, δίνοντας την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να τους γνωρίσουν από κοντά. Η δράση κορυφώθηκε με ένα άκρως εντυπωσιακό Fashion Walk στον κήπο και τις πισίνες του ξενοδοχείου σχεδιάζοντας μια διαδρομή με Fashion Stops όπου βρίσκονταν μοντέλα ή και installations που επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι σχεδιαστές. To fashion crowd απόλαυσε την όμορφη βραδιά με ποτά, μουσική και εκλεκτά εδέσματα στο Life Gallery athens που με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν διοργάνωσε ένα Open Bar Pool Party.

Fashion Walk, μοντέλα του brand Dante

Δες όλους τους καλεσμένους εδώ:

Η Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες και η Έλζα Πατσαδέλη

Η Λία Μπαρόλα και η Νάντια Ράπτη

Ο Κωνσταντίνος Μαυρίδης, η Μαρία Παμπουκίδη, ο Γιώργος Κελέφης εκδότης του περιοδικό ΟΖΟΝ και η Κυριακή Κωστολίδου Project Manager του Lovegreece.com, του Ιδρύματος Μαμιδάκη

Η Έλζα Σοϊμοίρη, ιδρύτρια του else agency

Η Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, ο Γιώργος Κελέφης και η Κατερίνα Μαμιδάκη, Sales Manager του Life Gallery Athens hotel

Η σχεδιάστρια Ιωάννα Κουρμπέλα με το σχεδιαστή Στέλιο Κουδουνάρη

Ελένη Μωράντζη, Άννα Αντωνιάδου, Ελεονώρα Γκελεστάθη

Η Ιφιγένεια Σπανίδη, η Σύλβια Ιωάννου, η Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου και η Έλενα Τσαρούχη

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Ανδρέας Βερναρδάκης και η Κυριακή Κωστολίδου

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Αλκυόνη Ματσουρδέλη και ο Γιώργος Κελέφης

Οι σχεδιαστές Πελαγία Χριστάκη και Δημήτρης Διαμαντής του brand Urban Owl

Η σχεδιάστρια Etty Leon

Οι σχεδιάστριες Στέλλα Παναγοπούλου και Βαλίσια Γκότση του brand 2WO+1NE=2

Ο σχεδιαστής Κωνσταντίνος Μίχος του brand Fit & Craft

Η Debbie Tzima με το μοντέλο της

Η σχεδιάστρια Παυλίνα Παπαηλιοπούλου του brand Ippolito

Η σχεδιάστρια Θεανώ Ποταμιάνου του brand Aumorfia

Η σχεδιάστρια Aisha Diri

Η σχεδιάστρια Αλκυόνη Ματσουρδέλη του brand Lommer

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed