Η έκθεση Christian Dior είναι τώρα διαθέσιμη online

Μια όαση μέσα στην καραντίνα

Από την εποχή του New Look μέχρι και σήμερα, το V&A Museum του Λονδίνου φιλοξενεί έργα, σκίτσα και ρούχα υψηλής ραπτικής από τα πρώτα κιόλας βήματα του Christian Dior. Με παραπάνω από 70 χρόνια δημιουργίας, η έκθεση “Christian Dior: Designer of Dreams” προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες και είναι πλέον διαθέσιμη και online!

#Μένουμε_Σπίτι και απολαμβάνουμε μοναδικά έργα ενός σχεδιαστή που άφησε ιστορία και έκανε κάθε γυναίκα να νιώσει την πραγματική ομορφιά! Η διάσημη έκθεση μας ξεναγεί στην ζωή του Christian Dior μέσα από τα έργα του και τα πρωτότυπα σκίτσα του ενώ αγαπήθηκε τόσο πολύ που λέγεται πως ξεπέρασε τους επισκέπτες της προηγούμενης έκθεσης Alexander McQueen: Savage Beauty.

Η απόφαση του οίκου Dior και της Maria Grazia Chiuri να μοιραστούν τώρα αυτό το video δεν είναι τυχαία, καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σημείωμα που το συνοδεύει, η ομορφιά αυτή την περίοδο είναι πιο απαραίτητη και σημαντική από ποτέ. Η Creative Director του οίκου όπου είχε την ιδέα και την επιμέλεια τόνισε για τα παραπάνω πως «Είμαστε όλοι διαφορετικοί, έχουμε διαφορετικό στιλ, αλλά ο Dior είναι ένας μέρος όπου όλες οι γυναίκες μπορούν να βρουν χώρο».

Δες το βίντεο:

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed