Το e-shop του Άγγελου Μπράτη

Εδώ θα βρεις όλες τις δημιουργίες του σχεδιαστή

Γεννημένος στην Αθήνα το 1978, ο Άγγελος Μπράτης μεγάλωσε στο ατελιέ της μητέρας του, λίγο πριν σπουδάσει στο Veloudakis Fashion School.

Συνέχισε τις σπουδές του στο Άμστερνταμ και δούλεψε σε ατελιέ υψηλής ραπτικής στο Παρίσι και τη Ρώμη. Το 2005 δημιούργησε το δικό του ατελιέ στην Αθήνα.

Λίγα χρόνια αργότερα, μετακόμισε στην Ιταλία και δούλεψε για brands όπως Vionnet και Roberto Cavalli, ενώ συνέχισε και τις προσωπικές συλλογές του.

Το 2011 κέρδισε στον διαγωνισμό της VOGUE “Who Is on Next?” και 3 χρόνια μετά παρουσίασε τη συλλογή του “Moralis” στο Teatro Armani.

Οι δημιουργίες του έχουν βρεθεί σε catwalks στο Μιλάνε, το Παρίσι, το Άμστερνταμ, την Αθήνα αλλά και τη Νέα Υόρκη. Οι συνεργασίες του με μεγάλα brands είναι πολλές και μεταξύ αυτών, οι Yoox.com, L’Oreal Paris, Wella Professionals, Mattel’s Barbie, Johnnie Walker Black Label και πολλές ακόμα.

Κάνε κλικ εδώ για να μπεις στο e-shop του Άγγελου Μπράτη.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.