Bασίλης Ζούλιας: H Kim Cattrall με δημιουργίες του στη νέα σειρά του NETFLIX

H Samantha του Sex and the City έρχεται με τη νέα σειρά Glamorous – Ενδυματολόγος της σειράς η Patricia Field

Διακρίθηκε, ενθουσίασε και ξεχώρισε ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας με τα  σύνολά του στη σειρά του Νetflix «Emily in Paris» και τώρα ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει με ακόμα πιο glamorous δημιουργίες.

Στη νέα σειρά του Netflix με τον τίτλο «Glamorous» ο Βασίλης Ζούλιας θα ντύσει την πρωταγωνίστριά της, την Kim Cattrall -αγαπημένη Σαμάνθα του «Sex and the city» που επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη και αναμένουμε το αποτέλεσμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Kim θα υποδυθεί την Madolyn Addison, σούπερ μόντελ με μεγάλη καριέρα που πλέον είναι ιδρύτρια και σύμβουλος μια διάσημης boutique beauty με το όνομά της. Στο βασικό ρόλο θα δούμε τον Miss Benny. Το σενάριο των 10 επεισοδίων είναι του Jordon Nardino.

Ο Έλληνας σχεδιαστής φανερά ενθουσιασμένος ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας την παραγωγή αλλά και την Patricia Field, ενδυματολόγο της σειράς και φίλη του σχεδιαστή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed