Απόστολος Μητρόπουλος: Το e-shop του designer

Εδώ θα βρεις αυτά που έψαχνες τόσο καιρό

Είναι πλέον γεγονός! Το online κατάστημα του Απόστολου Μητρόπουλου έχει αρχίσει να υποδέχεται τους πελάτες του στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Μέσω του www.apostolosm.com ο Απόστολος Μητρόπουλος έχει εστιάσει στη δημιουργία ειδών ένδυσης απολύτως απαραίτητων για την καθημερινότητα μας και διάφορων μικρών χρηστικών αντικειμένων που όμως φέρουν την ιδιοσυγκρασιακή του διάθεση και όλα αυτά που τον εμπνέουν. Hoodies, t-shirts, καπέλα, κάλτσες, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνθέτουν μια συλλογή επιτομή της αστικής κουλτούρας με τον ιδιαίτερο τρόπο του Απόστολου.

Όλα τα αντικείμενα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.apostolosm.com με free express shipping για αγορές άνω των 80euro για την Ελλάδα.

Τα εικαστικά -από τον Marx Ernst ως τον Pablo Picasso και τον Damien Hirst- η κουλτούρα της μουσικής -από τον Prince στην Μadonna και τους Depeche Mode- η μυθολογία και η αισθητική των clubs της δεκαετίας του ‘90, το περιοδικό The Face, διαμόρφωσαν ήδη από την εφηβεία την εικονογραφία του: αυτές είναι οι πηγές έμπνευσης και δημιουργίας ρούχων και υφασμάτων του Απόστολου Μητρόπουλου. Φιλτραρισμένες όμως από μια αυστηρά προσωπική ματιά αποδόμησης κάθε εστέτ στοιχείου και από την επίμονη διάθεση παιχνιδιού και χιούμορ. Το όραμά του είναι «να κάνω τον κόσμο χαρούμενο όταν φοράει τα ρούχα μου» και μότο του «δεν πρέπει να παίρνεις τη μόδα στα σοβαρά. Είναι κάτι πολύ αστείο».

Ο Απόστολος Μητρόπουλος είναι ο δημιουργός της χαρακτηριστικής σειράς με έμβλημα την MinnieInHeels, την οποία εμπνεύστηκε από την εμφάνιση της Τζόαν Κρόφορντ στην ταινία Mildred Pierce. Από την αρχή της καριέρας του έγινε γνωστός στο εξωτερικό και ήδη το 2001 παρουσίαζε την κολεξιόν του στο Carousel du Louvre στο Παρίσι. Συνεργάστηκε στενά με την Patricia Field με τις δημιουργίες του να πωλούνται στο εμβληματικό κατάστημά της στη Νέα Υόρκη, το pop up store στη Μύκονο αλλά και στο Dover Street Market. Δεκάδες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δημιουργίες του στην γκαρνταρόμπα τους -μεταξύ τους η Miley Cyrus, η Debi Mazar και η Paris Hilton.