Το αμφιλεγόμενο μέλλον του οίκου Celine

Οι νέες φωτογραφίες που ανατρέπουν το κλίμα

Ο γαλλικός οίκος μόλις πριν λίγες μέρες αποκάλυψε κάποιες φωτογραφίες για τη νέα καλοκαιρινή συλλογή ανατρέποντας το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα με τις αρνητικές κριτικές της προηγούμενης κολεξιόν.

Η απουσία της Phoebe Philo ως creative director της Celine έγινε φανερή ενώ πολλοί φανς έχουν ξεσηκωθεί ποστάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το μέλλον του οίκου στη βιομηχανία της μόδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντιδράσεις είχαν προκληθεί και από το γεγονός ότι στην πασαρέλα της προηγούμενης κολεξιόν υπήρχαν κυρίως λευκά και πολύ αδύνατα μοντέλα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το diversity. Παρά το δυσάρεστο κλίμα ελπίζουμε πως ο Hedi Slimane θα επαναπροσδιορίσει με σωστό και αναζωογονητικό τρόπο την ταυτότητα του οίκου αξιοποιώντας τις νέες τάσεις και όχι αντιγράφοντας το YSL.

Εσάς πως σας φάνηκε η νέα καμπάνια του οίκου;

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΚΙΑΝΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΚΙΑΝΑΚΗΣ

Editor

Στην προηγούμενη του ζωή δολοφονήθηκε από τον Alessandro Michele, ενώ σήμερα σπουδάζει επικοινωνία και ΜΜΕ. Πιστεύει ακράδαντα ότι το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ανθρωπότητας ήταν η ίδρυση του Netflix.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.