Είδαμε από κοντά τη νέα συλλογή του brand Aisha Diri για την Άνοιξη–Καλοκαίρι 2018 και ο έρωτας ήταν ακαριαίος.

Με τίτλο “Où bat ton coeur?” (=πού χτυπά η καρδιά σου;), μας παρασύρει να ακολουθήσουμε τον χτύπο της καρδιάς μας, ανακαλύπτοντας την σύγχρονη αισθητική, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα σε κάθε μας εμφάνιση.

Με υλικά που εναλλάσσονται από μετάξι, cool wool και βαμβάκι, σε λινό και κρεπ, επιδίδονται σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι υφών, όπου η πολυτέλεια αλλά και η μοντέρνα οπτική δημιουργούν φορέματα, πουκαμίσες, παντελόνες, σορτς και tops.

Η συλλογή απευθύνεται σε όσες θέλουν να ζήσουν κάθε στιγμή, χωρίς να περιορίζονται σε κανόνες και όρια. Δημιουργίες που σου δίνουν την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράσεις τη θηλυκότητα σου μέσα από minimal, καθαρές γραμμές και γεωμετρικά layering.

Η γυναίκα Aisha δεν έχει αυτοσκοπό να ξεχωρίσει απλά από το πλήθος, αλλά αναζητά να γράψει τη δική της ιστορία και η συλλογή «Où bat ton coeur?” γίνεται το όχημά της.

Δες αναλυτικά τη νέα συλλογή εδώ.

 

Ποια είναι όμως η Aisha Diri;

Η ελληνοσυριακής καταγωγής Aisha ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο της μόδας αμέσως μετά από τις σπουδές της στο Λονδίνο. Έχοντας δουλέψει στο Μιλάνο για κάποια από τα μεγαλύτερα fashion brands διεθνούς φήμης, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της, επιστρέφοντας στην Ελλάδα και λανσάροντας το δικό της fashion brand.

Με εφαλτήριο την εμπειρία που αποκόμισε από τους τεχνίτες του εξωτερικού αλλά και την φλόγα της Συριακής καταγωγής της, βασική επιθυμία της Aisha είναι να δημιουργεί κλασσικά κομμάτια με σύγχρονο ύφος κατάλληλα για κάθε περίσταση που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να αποπνέουν θηλυκότητα και κομψότητα. Και το έχει καταφέρει!

Μάθε περισσότερα:

Fb page: @aishadiri
Instagram:@aishadiri