Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Ελλάδα

Έρχεται τις επόμενες εβδομάδες και έχουμε τις πληροφορίες

Tα επόμενά του βήματα στην Ελλάδα σχεδιάζει ο όμιλος ITX Eλλάς, στην ομπρέλα του οποίου υπάγονται οι εμπορικές εταιρείες Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho και Bershka.

Στις προτεραιότητες του είναι η έναρξη λειτουργίας του μεγαλύτερου καταστήματος Zara έως τώρα στην Ελλάδα και ενός από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το οποίο θα βρίσκεται στον πύργο του Πειραιά. Σημειώνεται ότι στον ίδιο χώρο θα φιλοξενείται και κατάστημα Zara Home.

Το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του νέου έτους, καθότι αυτή τη στιγμή τρέχουν οι εργασίες κατασκευής του. Το νέο κατάστημα θα έρθει επί της ουσίας να αντικαταστήσει τα δύο υφιστάμενα καταστήματα συνολικής επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία αυτή τη στιγμή λειτουργούν στον Πειραιά.

Σημειώνεται ότι με βάση τα νέα concepts καταστημάτων που λανσάρει ο όμιλος Inditex που διαχειρίζεται τα δημοφιλή brands παγκοσμίως, προβλέπεται η δημιουργία μεγαλύτερων σε έκταση καταστημάτων. Η συγκεκριμένη κίνηση αποσκοπεί στη δυνατότητα φιλοξενίας διευρυμένης γκάμας προϊόντων στα επιμέρους τμήματα των σημείων πώλησης της αλυσίδας λιανικής.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed