Με αυτό το item θα αντικαταστήσεις το κασκόλ

Η νέα τάση μας δείχνει τον δρόμο

Μπορεί να έχουμε πάρει μια γεύση από κρύο όμως ακόμα στην πόλη δεν έχουμε φορέσει τα χοντρά μας. Φέτος, υπάρχει μια τάση που έρχεται να αντικαταστήσει μια άλλη και πρόκειται για μια πολύ chic εκδοχή και ένα item που μπορεί να απογειώσει κάθε μας look. Σε μπερδέψαμε; 

Πες «αντίο» στο χοντρό κασκόλ σου και επένδυσε στην νέα αγαπημένη τάση, τα πλεκτά vests ή αλλιώς bibs. Η καζάκα, όπως ξέρουμε στα ελληνικά, έχει μορφή κάτι μεταξύ κασκόλ και χοντρού πουλόβερ ενώ συνήθως θα τη βρεις σε oversized αλλά και crop εφαρμογή. Συνδυάζεται εύκολα σε κάθε σου outfit και μπορεί να αναδείξει ένα super elegant androgynous look.

Πέρα από τα all time classic κομμάτια που μας συνοδεύουν κάθε χειμώνα, βρήκαμε τις πιο χουχουλιάρικες επιλογές που θα μας κρατούν προστατευμένες από το κρύο και παράλληλα πολύ στιλάτες:

Θα το βρεις στο answear.gr, 119,90€

Θα το βρεις στο asos.com, 42,30€

Θα το βρεις στο asos.com, 22,95€

Θα το βρεις στο answear.gr, 129,90€

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed