Σε αυτό το διαμέρισμα του Παρισιού θα θέλαμε να ζούμε σήμερα

Δες φωτογραφίες κάθε γωνιάς του σπιτιού και εμπνεύσου

Αν μπορούσαμε να διαλέξουμε μια πόλη που θα θέλαμε να είμαστε τώρα, αυτή σίγουρα είναι το Παρίσι! Η πιο ερωτική Ευρωπαϊκή πόλη κρύβει μικρά διαμερίσματα-διαμάντια με αισθητική που θα δεις στα καλύτερα deco περιοδικά… κι εμείς ζηλεύουμε πολύ!

Τα open functional spaces είναι το IT thing στη Γαλλία του σήμερα και η αλήθεια είναι πως σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ένα layering στον εσωτερικό χώρο και να το μετατρέψεις στο απόλυτο pied á terre!

Το διαμέρισμα που θα δεις παρακάτω είναι η επιτομή του luxury με αρκετά modern twists, κυρίως στην κουζίνα. Ο συνδυασμός χρωμάτων με μαύρο μάρμαρο, χρυσές λεπτομέρειες και ξύλο, μας παραπέμπουν σε μια eclectic εποχή του Παρισιού ενώ items όπως καρέκλες, καθρέπτες, τραπέζια και πολυθρόνες μας δίνουν μια cult εικόνα που θα θέλαμε να υιοθετήσουμε στον χώρο μας.

Δες όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Vogue από το House Tour σε ένα από τα πιο περιζήτητα διαμερίσματα στο Παρίσι.

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed