9 επιλογές για να ανανεώσεις το παιδικό δωμάτιο

Η καραντίνα και το διάστημα πριν τα Χριστούγεννα είναι ιδανική στιγμή για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές

Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία και χρονική περίοδος για να οργανώσεις, να ανανεώσεις και να βάλεις σε τάξη το παιδικό δωμάτιο.

Η τακτοποίηση του παιδικού δωματίου, ειδικά την περίοδο της καραντίνας, είναι ό,τι πιο δύσκολο!

Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι καθώς δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και εμείς σου έχουμε τον πιο εύκολο: Ξεκίνα με μια απλή ρουτίνα για να μαζέψεις κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσεις το παιδικό δωμάτιο καθαρό ενώ θα βάλεις και τα παιδιά στην διαδικασία της εκμάθησης να μαζεύουν τα παιχνίδια τους από μικρά.

Όσο αναφορά τον χώρο και το παιδικό δωμάτιο, χρειάζεσαι μέρος τόσο για ρούχα όσο και για διάφορα μικροπράγματα, οπότε έπιπλα όπως συρταριέρες και κουτιά θα σου χρειαστούν σίγουρα. Μερικά πιο fun διακοσμητικά όμως θα κάνουν το παιδικό δωμάτιο πιο cosy και τα παιδιά να θέλουν να περνούν ώρες σε αυτό. Μια πάνινη σκηνή ή μια κούνια θα δώσουν στο δωμάτιο των μικρών ζωή και όρεξη για παιχνίδι. Το μάζεμα, από την άλλη, μπορεί και αυτό να γίνει έξυπνα τέλειο και γρήγορο με μεταλλικούς κουβάδες για πιο μεγάλα παιχνίδια και μικρά τσαντάκια για πιο μικρά είδη. Για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου δεν έχεις παρά να διαλέξεις ανάμεσα σε λευκά είδη με αγαπημένους ήρωες, cosy πλεκτές κουβέρτες και τα πιο cute παιδικά μαξιλάρια.

Πάνινη κρεμαστή κούνια, mageco.gr, 77,00€

Σκηνή παιχνιδιού, mageco.gr, 39,00€

Τσαντάκι-στρώμα παιχνιδιών, mageco.gr, 39,00€

Διακοσμητικό μαξιλάρι, mageco.gr, 10,90€

Μεταλλικός κάδος για παιχνίδια, 24home.gr, 9.99€

Διακοσμητικό μαξιλάρι αστέρι, mageco.gr, 10,90€

Πλεκτή κουβέρτα, mageco.gr, 84,51€

Πλεκτή κουβέρτα, notos.gr, 29,60€

Φωτάκι νυκτός, 24home.gr, 19,90€

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed