Η περίοδος της καραντίνας είναι δύσκολη για όλους μας και περισσότερο για σένα που πρέπει πάλι να κάνεις την μετάβαση από το γραφείο στο σπίτι λόγω τηλεργασίας. Μην ανησυχείς όμως, γιατί όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος, για να οργανώσεις τον τέλειο χώρο και να κάνεις τις ώρες σου στο home office πιο παραγωγικές.

Κάνε το χώρο σου πιο fun, με μερικά διακοσμητικά που θα ανανεώσουν και θα δώσουν έναν φρέσκο και πιο μοντέρνο αέρα στο γραφείο σου. Ναι, σίγουρα γύρω γύρω έχεις χαρτιά και σημειώσεις, όμως θυμήσου πως το να διατηρείς όσο πιο καθαρό μπορείς και να μαζεύεις το γραφείο σου μόλις τελειώνεις την δουλειά σου είναι το Α και το Ω για να ξεκινήσεις ευχάριστα την επόμενη ημέρα.

Less is more και με μερικά key διακοσμητικά που θα σε βοηθήσουν στην οργάνωση, μπορείς να ανανεώσεις το χώρο που χρησιμοποιείς για να εργάζεσαι στο σπίτι. Παίξε με τα χρώματα σε μικρό-έπιπλα και διακοσμητικά οργάνωσης, δώσε ένα fun χαρακτήρα με ιδιαίτερα φωτιστικά και δημιούργησε ένα τέλειο background για τα zoom  meetings σου με χάρτες ή και ρολόγια.

Tip: Ένα space diffuser μπορεί να δώσει τέλειο άρωμα στην ατμόσφαιρα του γραφείου σου και αμέσως να σου αλλάξει τη διάθεση!

 

Διακοσμητική Υδρόγειος, mageco.gr, 15,50€

Διακοσμητικό επιτραπέζιο φωτιστικό, 24home.gr, 51.36€

Μεταλλικό πλέγμα για οργάνωση γραφείου, mageco.gr, 26,90€

Space diffuser με USB, asos.com, 27.99€

Μεταλλική διακοσμητική ραφιέρα, mageco.gr, 15,75€

Ρολόι τοίχου, 24home.gr, 47.60€

Κούπα με typography, asos.com, 6,99€

Αρωματικό κερί με guava και σύκο, asos.com, 13.49€

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.