Ζέτα Δούκα: Συνάντηση με τον Γιώργο Κιμούλη για να κάνουν εξωδικαστικό συμβιβασμό

Βάσει ενός νόμου του 2019 επιτρέπεται να υπάρξει μία διαμεσολάβηση των δύο πλευρών πριν το δικαστήριο

Μία προσπάθεια να λύσουν τις νομικές τους διαφορές εξωδικαστικά φαίνεται πως κάνουν η Ζέτα Δούκα και ο Γιώργος Κιμούλης, έπειτα από τη δημόσια καταγγελία που είχε κάνει η ηθοποιός για κακοποιητική συμπεριφορά του Κιμούλη σε θεατρική τους συνεργασία, και τη μήνυση που κατέθεσε ο ηθοποιός κατά τις Ζέτα Δούκα.

Την περίοδο που είχε συμβεί η καταγγελία της γνωστής ηθοποιού, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού είχαν υποστηρίξει τα λεγόμενα της Δούκα, ενώ ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαψεύσει κατηγορηματικά το περιστατικό. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός στράφηκε νομικά κατά των Δούκα, Ψαρρά και Χρυσικού αλλά και κατά του ΣΕΗ, του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλη Τσαρούχα και δύο μελών του ζητώντας συνολικά 1.200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Happy Day οι πλευρές της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη προσπαθούν να κάνουν έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό, βάσει ενός νόμου του 2019, που επιτρέπει την εξωδικαστική διαμεσολάβηση των δύο πλευρών. Ο συνήγορος του κ. Καπερνάρος δήλωσε ότι «Δεν μιλάμε για την αγωγή ακύρωσης της διαγραφής του. Μιλάμε για την αγωγή που αφορά αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης, προσβολή προσωπικότητας, από αυτά που έγιναν εναντίον του κ. Κιμούλη».

Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του ηθοποιού τόνισε ότι «Δεν μπορεί να δημιουργηθούν γεγονότα πριν από 10-12-13-15 χρόνια και να τα θυμάσαι επ’ ευκαιρία ενός γεγονότος Μπεκατώρου και να λες “είμαι και εγώ παρόμοια περίπτωση” καταγγέλλοντας σε μία εκπομπή στην τηλεόραση με όλο αυτόν τον κωμικό ή μελοδραματικό τρόπο»

Επιπλέον, ο κ. Καπερνάρος διευκρίνισε ότι «Με έναν νόμο του 2019 έχει καταστεί υποχρεωτική μία αρχική συνεδρία που τη λέμε διαμεσολάβηση. Την Πέμπτη (σήμερα 23/6/2022) που έχει καθοριστεί αυτό το ραντεβού στην κυρία διαμεσολαβήτρια ενώπιόν της θα γίνει μία απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού. Θα παραβρεθώ εκεί με τον κ. Κιμούλη. Σημασία έχει το πώς αισθάνεται κάποιος που θεωρείται αδικημένος και είναι αδικημένος. Η θέση μας ό,τι λένε και ό,τι θα λένε τα δικαστήρια. Δεν προκαλούμε και δεν θέλουμε να κάνουμε τηλεοπτικό ντόρο. Όταν προσβαλλόμεθα, καταφεύγουμε στα δικαστήρια» κατέληξε ο ίδιος.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed