Ζακ Ιωαννίδης: Η νίκη της Άννα Μαρίας, ο Κεχαγιάς με τη Σοφία και η εμπειρία του Big Brother

Η αποκλειστική συνέντευξη του πρώην παίκτη στο WomensNews.gr

Ο Ζακ Ιωαννίδης ξεχώρισε στο Big Brother για το ήθος, το χαμηλό προφίλ του και την ικανότητα να συγκατοικεί με άγνωστους ανθρώπους χωρίς να δημιουργεί εντάσεις. Ήταν η «ήρεμη δύναμη» και κέρδισε τους συμπαίκτες του που μετά από τόσες εβδομάδες, τον έθεσαν υποψήφιο προς αποχώρηση μόνο μια φορά.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο womensnews.gr.

Όταν μπήκες στο Big Brother είχες κάποια στρατηγική ή απλά σκέφτηκες να είσαι ο εαυτός σου και όπου βγει; «Ήθελα να είμαι ο εαυτός μου. Το Big Brother είναι ξεκάθαρα ένα παιχνίδι ψυχολογίας που υπάρχει καθημερινή πίεση. Ακόμη και αν υποκρινόμουν ότι ήμουν κάποιος που δεν είμαι και έπραττα μέσα στο σπίτι διαφορετικά απ’ ότι στην έξω ζωή, δεν θα άντεχα για πολύ. Η ψυχολογική πίεση μέσα στο σπίτι είναι μεγάλη οπότε θέλοντας και μη βγαίνει ο πραγματικός σου εαυτός»

Αρκετοί συμπαίκτες σου έδειξαν από την αρχή ότι έχουν στρατηγική. Σε επηρέασε αυτό κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο reality; «Λογικό είναι να έχουν μπει μέσα στο σπίτι του Big Brother με στρατηγική, εφόσον είναι ένα παιχνίδι διαφορετικών προσωπικοτήτων που έρχονται συνεχώς σε σύγκρουση. Προσωπικά δεν με επηρέασε, αντιθέτως με ανακούφισε. Έχοντας υπόψιν ότι οι συμπαίκτες μου είχαν στρατηγική μου έδωσε μια πιο καθαρή εικόνα του τι προσπαθεί να κάνει ο καθένας. Το να έχεις καλή στρατηγική σε ένα παιχνίδι προσωπικοτήτων, επιβάλλει να έχεις καλή αντίληψη (όχι μόνο για τους άλλους παίκτες αλλά και για τον εαυτό σου), σωστή κρίση, ψυχική ηρεμία (για να μην χάνεις τον εαυτό σου και να μην μπερδεύεσαι), να μην επηρεάζεσαι (ειδικά συναισθηματικά), να αντιλαμβάνεσαι τις επιπτώσεις των πράξεων σου μακροπρόθεσμα και πολλά άλλα στοιχεία, που δεν διέθεταν πολλοί παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Οπότε δεν ήταν κάτι που με επηρέασε»

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» τι ήταν αυτό που σου έλειπε περισσότερο; «Εννοείται η οικογένειά μου, ο άνθρωπός μου και οι φίλοι μου. Η διαφορά όμως είναι ότι οι γονείς μου είχαν συνηθίσει να λείπω για μήνες λόγω του ότι ζούσα στο εξωτερικό για 10 χρόνια. Επίσης, μου έλειπε πολύ να μπορώ να ξεφεύγω, να βλέπω μια ωραία θέα και να χάνομαι σε αυτή»

Ήσουν κοντά στη Σοφία και στον Κεχαγιά. Δυο παίκτες για τους οποίους γράφτηκαν πάρα πολλά. Τελικά η σχέση τους ήταν μόνο φιλική ή κάτι παραπάνω; «Σε αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους»

Κατάφερες να φτάσεις μέχρι τον μεγάλο τελικό. Πώς νιώθεις που έφτασες στην πηγή και δεν ήπιες νερό; «Απ’ όλο το ταξίδι του Big Brother αν το μόνο που πας να αποκομίσεις από αυτή την εμπειρία είναι τα λεφτά, τότε βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Για μένα έφτασα στην πηγή και ήπια πολύ νερό»

Τι έχεις να πεις για τη νίκη της Άννας-Μαρίας; Θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα; «Το αν είναι δίκαιο ή άδικο δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Εφόσον το κοινό με βάση αυτά που έβλεπε, ανάδειξε την Άννα Μαρία ως νικήτρια, τότε νίκησε δικαίως»

Διάβασε τη συνέχεια της συνέντευξης στο womensnews.gr

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed