Σαν ψέμα είχε φανεί η είδηση ότι ο Harry Styles θα κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι, As It Was, την Πρωταπριλιά του 2022 αλλά τα ρεκόρ που καταρρίπτει το πρώην μέλος των One Direction, με το νέο του single είναι ασταμάτητα.

Το As It Was είναι το πρώτο κομμάτι του δίσκου Harry’s House που θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου και φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενος, αν λάβουμε υπόψιν το πρώτο δείγμα που ακούσαμε και τα ρεκόρ που έχει σπάσει στο Spotify. Όπως ανακοίνωσε η μουσική εφαρμογή μέσω Twitter, το As It Was έγινε την πρώτη Απριλίου το τραγούδι που είχε τις περισσότερες αναπαραγωγές μέσα σε μία μέρα του 2022 και το τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία μέρα στην ιστορία του Spotify.

Το τελευταίο ρεκόρ το διατηρούσε μέχρι πρόσφατα η Olivia Rodrigo με το ντεμπούτο single της Drive Licence, το οποίο είχε κάνει 8 εκατομμύρια streams την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, ενώ το νέο τραγούδι του Styles κατάφερε στο ίδιο χρονικό διάστημα να φτάσει τα 8,3 εκατομμύρια streams στην Αμερική. Όσον αφορά το 2022, το τραγούδι Envolver της Annita είχε καταγράψει 7,27 εκατομμύρια αναπαραγωγές παγκοσμίως, μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, ενώ ο 28χρονος τραγουδιστής κατάφερε να φτάσει τα 16,1 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το γεγονός αυτό μάλιστα τον φέρνει στην τρίτη θέση της μουσικής εφαρμογής διαχρονικά, αφού το As It Was ακολουθεί το Easy On Me της Adele (19.749.704 streams) και το All I Want For Christmas Is You της Mariah Carey (17.420.085 streams) και συμβάλει στην προσθήκη επιπλέον ημερομηνιών στην περιοδεία Love On Tour του Harry Styles.

Πώς να πετύχεις ένα street style look με τον πιο sustainable τρόπο

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου