Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με τον πατέρα μου είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, με έκανε στα 62 του χρόνια»

«Το χάσμα με τον πατέρα μου…»

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και αναφέρθηκε τόσο στην επιτυχία του σίριαλ “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” όσο και στην επιθυμία του για ένα δραματικό ρόλο και τη σχέση του με τη γυναίκα του και τον πατέρα του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην παράσταση “Παγίδα” επεσήμανε ότι η επιτυχία της οφείλεται στον συγγραφέα, την πλοκή και τη μίξη δράματος και κωμικού στοιχείου, ενώ αναφέρθηκε και στις φετινές τηλεοπτικές παραγωγές, με τις ελληνικές σειρές να φτάνουν τις 40. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κορεσμός με την ύπαρξη πολλών σειρών στην τηλεόραση. Όσες περισσότερες, τόσο το καλύτερο. Από τις 40 παράγωγες στην τηλεόραση, οι 5 είναι καλές. Αν δεν υπήρχαν όλες αυτές, δεν θα υπήρχε ευγενής ανταγωνιστικότητα και πολλές οικογένειες θα ήταν άνεργες» δήλωσε ο Κυριακίδης.

Όσον αφορά την πορεία της σειράς που πρωταγωνιστεί, “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”, ο ηθοποιός τόνισε πως θα μπορούσε να συνεχίσει ακόμα για πολλά χρόνια. «’Οσο είναι δημιουργική για τους συντελεστές και την ζήτα το κοινό, δεν θα είναι ποτέ η τελευταία χρονιά της. Εύχομαι να γίνουν 15 τα χρόνια της «Μουρμούρας». Όταν ήταν στα 5 χρόνια ευχήθηκα να γίνουν 10». Στο ίδιο πλαίσιο, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε ότι θα τον ενδιέφερε να παίξει και κάποιο δραματικό ρόλο, λέγοντας πως ο Σωτήρης Τσαφούλιας είχε αναφέρει πως θα έδινε τον ρόλο ενός serial killer στον ίδιο.

Σχετικά με το γάμο του, ο Κυριακίδης είπε στην εκπομπή πως μέσα στην καραντίνα ερωτεύτηκε και πάλι τη σύζυγό του, ενώ γνώρισε και νέα στοιχεία του χαρακτήρα της. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «Υπάρχει μουρμούρα στον γάμο μου, είναι το αλατοπίπερο μίας σχέσης. Η υγιής μουρμούρα επιβάλλεται, αλλιώς θα πλήξουμε θανάσιμα. Την περίοδο της καραντίνας ερωτεύτηκα ξανά την σύζυγό μου γιατί είχαμε τον χρόνο να έρθουμε πάλι κοντά. Όταν δουλεύεις 18 ώρες τη μέρα, δεν έχεις χρόνο κάποιες φορές ούτε για τον σύντροφο σου, αλλά ούτε για τον εαυτό σου. Μέσα στην καραντίνα ανακάλυψα και άλλα στοιχεία που δεν γνώριζα στη γυναίκα μου».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για το ηλικιακό χάσμα που είχε με τον πατέρα του και πώς αυτό αντιμετωπίστηκε. «Με τον πατέρα μου είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, με έκανε στα 62 του χρόνια. Δεν πιστεύω ότι έχει σχέση η ηλικία με το αν θες να αποκτήσεις παιδιά. Όταν είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία χρειάζεται δουλειά και ενέργεια. Ο πατέρας μου δεν είχε την πολυτέλεια, τον χρόνο και τη δύναμη να ασχοληθεί με εμένα. Το χάσμα μου με τον πατέρα μου γεφυρώθηκε μεγαλώνοντας, απογαλακτίστηκα τελείως» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed