Η Βέφα Αλεξιάδου για την απώλεια των παιδιών της: «Πέρασα τις μεγαλύτερες απώλειες που μπορεί να έχει κάποιος. Δεν απαλύνεται ο πόνος μου»

«Τα μαύρα ρούχα δεν λένε τίποτα όταν το μαύρο που έχεις μέσα στην καρδιά δεν θα φύγει ποτέ»

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου της, η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν”, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια των δύο παιδιών της.

Σχετικά με το θάνατο των δύο κορών της, που η ίδια κλήθηκε να αντιμετωπίσει πριν λίγα χρόνια, η Βέφα Αλεξιάδου δήλωσε πως ο πόνος της δεν μπορεί να απαλυνθεί με τίποτα αλλά και ότι επέλεξε να μη φορά μαύρα ρούχα γιατί το πένθος ήταν κυρίως στην καρδιά της. «Δεν μου αρέσει να φιγουράρω τα μαύρα και να διαφημίζω τον πόνο μου και να λείπουν οι άνθρωποι. Θέλω να δίνω χαρά στους ανθρώπους και να δίνω αγάπη. Πέρασα τις μεγαλύτερες απώλειες που μπορεί να έχει κάποιος. Δεν απαλύνεται ο πόνος μου. Τα μαύρα ρούχα δεν λένε τίποτα όταν το μαύρο που έχεις μέσα στην καρδιά δεν θα φύγει ποτέ».

Στο ίδιο πλαίσιο αναφέρθηκε στην πίστη της αλλά και στον τρόπο που ίδια αισθάνεται πως θα της πάρει μακριά τον πόνο. «Μόνο όταν πεθάνω και κλείσω τα μάτια μου θα φύγει ο πόνος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πιστεύω στον Θεό και τον δοξάζω που είμαι καλά, καθημερινά στο εκκλησάκι μου».

Παλαιότερα, όταν η ίδια εμφανιζόταν σε τακτική βάση στην τηλεόραση για να παρουσιάσει τις συνταγές της, είχε πολύ συχνά δίπλα της την κόρη της, Αλεξία. Για την απώλειά της, η Αλεξιάδου τονίζει ότι «Αυτός ήταν ο πόνος ο μεγάλος. Η ζωή τα ανέτρεψε όλα. Στο τέλος η Αλεξία ήταν το μπαστούνι όταν δεν είχα ανάγκη από μπαστούνι. Με πήγαινε παντού. Ήμασταν χέρι χέρι και ήξερε καλά εκείνη πως ήταν η διάδοχος μου. Στην αρχή είχε ένα τρακ αλλά ήταν φυσικό. Ήταν πολύ δεμένη μαζί μου αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια».

Επιπλέον, η γνωστή τηλεμαγείρισσα αναφέρθηκε στο αν τυχόν είχε οικονομικές δυσκολίες στο παρελθόν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι, τώρα έχω οικονομικές δυσκολίες. Εκατομμύρια τρέχανε. Πούλησα 4 εκατομμύρια βιβλία και είχα οικονομική άνεση».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed