Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μήνυμά της για τα φετινά Χριστούγεννα

«Φυσικά για πολλούς αυτή η εποχή του χρόνου έχει άρωμα θλίψης. Αν αυτή είναι η δική σας περίπτωση, δεν είστε μόνοι»

Πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια η Βασίλισσα Ελισάβετ περνάει τις γιορτές χωρίς να έχει στο πλευρό της κανένα μέλος της οικογένειας της, παρά μόνο τον σύζυγό της Φίλιππο. Για Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δε, ούτε λόγος.

Μπορεί να έχουν ακυρωθεί όλοι οι εορτασμοί στο Windsor, ωστόσο η Βασίλισσα έδωσε το annual τηλεοπτικό μήνυμα της στον Βρετανικό λαό. Στο παραδοσιακό, προηχογραφημένο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, η 94χρονη μονάρχης μίλησε για «ελπίδα για το μέλλον», αναγνωρίζοντας ότι εκατομμύρια Βρετανοί δεν θα μπορέσουν φέτος να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους, να αγκαλιαστούν και να απολαύσουν ένα παραδοσιακό Αγγλικό Χριστουγεννιάτικο γεύμα.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φυσικά για πολλούς αυτή η εποχή του χρόνου έχει άρωμα θλίψης. Κάποιοι θρηνούν για τον θάνατο ενός αγαπημένου, φίλοι και συγγενείς λείπουν ο ένας στον άλλο, ενώ το μόνο που θα ήθελαν για τα Χριστούγεννα είναι μια απλή αγκαλιά ή ένα κράτημα του χεριού. Αν αυτή είναι η δική σας περίπτωση, δεν είστε μόνοι».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed