Ο Τζόνι Ντεπ στα δικαστήρια: Όλες οι εξελίξεις της υπόθεσης

Αυτή η διαμάχη δεν έχει τέλος

Τέσσερα χρόνια κρατάει η διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ η οποία τον έχει κατηγορήσει για λεκτική βία  και ξυλοδαρμό, η βρετανική εφημερίδα The Sun τον χαρακτήρισε ως «wife beater», ο Τζόνι Ντεπ μήνυσε την εφημερίδα κι ο δικαστής έκρινε ότι οι 12 από τις 14 κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά αποδείχτηκαν ακριβείς. Εξαιτίας αυτού, δεν βγήκε στους κινηματογράφους  η νέα του ταινία  «Minamata».

Ο Ντεπ  χαρακτήρισε την απόρριψή του από το Χόλιγουντ ως έναν «παραλογισμό των μαθηματικών των media» ενώ η Ευρώπη τον στηρίζει. Δυο φεστιβάλ, του Σαν Σεμπαστιάν και του Κάρλοβι Βάρι, ετοιμάζονται να τιμήσουν τον Τζόνι Ντεπ. Ο διευθυντής του φεστιβάλ Σαν Σεμπάστιαν, Χοσέ Λουίς Ρεμπορντίνος, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ηθική δέσμευση του Φεστιβάλ δεν μπορεί να αφορά μόνο στα προβλήματα των γυναικών μέσα σε μια πατριαρχική κοινωνία, παρά την αποτρόπαια φύση της κατάστασης στην οποία ζούμε, όπου εκατοντάδες γυναίκες δολοφονούνται κάθε χρόνο σαν αποτέλεσμα εγκληματικών ενεργειών των ανδρών. Διάβασε περισσότερα στο cosmopoliti.com

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed