Η Τζίνα Αλιμόνου μιλά για το διαζύγιό της: «Δεν επιδίωξα ποτέ να γίνει συζήτηση. Τα εν οίκω μη εν δήμω»

«Είναι δύσκολη στη διαχείριση η συνεπιμέλεια. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να διαχειριστούν τα δύο σπιτικά»

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” μίλησε η Τζίνα Αλιμόνου, που αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη αλλά και στο πως το έχουν διαχειριστεί τα παιδιά της.

«Δεν επιδίωξα ποτέ να γίνει συζήτηση για το διαζύγιό μου. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Επειδή υπάρχουν παιδιά έπρεπε να υπάρχει μια προστασία. Δήλωσε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής το πρώην μοντέλο και ηθοποιός. Σχολίασε μάλιστα ότι «Ήταν κάτι αναπόφευκτο αλλά όχι απαραίτητο. Για μένα το πρώτο μέλημα ήταν τα παιδιά μου».

Μεταξύ άλλων, η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε και για τη συνεπιμέλεια λέγοντας ότι σαν ζήτημα δεν είναι ιδιαίτερα διαχειρίσιμο για τα παιδιά. «Είναι δύσκολη στη διαχείριση η συνεπιμέλεια. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να διαχειριστούν τα δύο σπιτικά. Ένα παιδί πρέπει να νιώσει ότι έχει μια σταθερότητα, μια ροή στο πρόγραμμά του. Από φίλες μου βλέπω ότι δεν είναι εύκολο στην εφαρμογή του».

Επιπλέον, σχολίασε και το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου, με την Αλιμόνου να απαντά πως δεν την ενδιαφέρει ως θεσμός. «Ο γάμος δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Κάποια στιγμή παντρεύτηκα για να κάνω οικογένεια. Το μέλημά μου είναι οι σχέσεις» είπε τέλος. Δες τη συνέντευξη και όσα είπε, αναλυτικά:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed