Τζένιφερ Λόπεζ: Πίεσε τον Μπεν Άφλεκ να παντρευτούν νωρίτερα γιατί φοβόταν ότι θα άλλαζε γνώμη

Φήμες έλεγαν μήπως ο αγαπημένος της πρόκειται να κάνει πίσω τελευταία στιγμή

Ολοένα και πληθαίνουν οι δηλώσεις από κοντινά πρόσωπα του ζευγαριού που υποστηρίζουν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ πίεσε τον Μπεν Άφλεκ να παντρευτούν νωρίτερα, γιατί εκείνη ανησυχούσε μήπως ο ηθοποιός «κρυώσει» και αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ξένου τύπου, η Λόπεζ ανησυχούσε μήπως επαναληφθεί αυτό που συνέβη το 2004, όταν το ζευγάρι χώρισε λίγες μέρες πριν από τη γαμήλια τελετή, με τη σταρ να φοβάται ότι ο Άφλεκ θα έκανε και πάλι πίσω αν του δινόταν πολύς χρόνος. Και μπορεί να ήταν ο Άφλεκ αυτός που έκανε την πρόταση γάμου στη Λατίνα σταρ, ωστόσο εκείνη δεν θέλησε να χάσει άλλον χρόνο από τη στιγμή που είπε το «ναι», συνεπώς φρόντισε να κυλήσουν γρηγορότερα οι διαδικασίες του γάμου.

«Ήταν έτοιμη να παντρευτεί από τη νύχτα που ο Μπεν της έκανε πρόταση γάμου», δήλωσε πηγή στην «Globe» με κάποια άλλη να προσθέτει: «Ήθελε να το κλειδώσει αυτό και να απομακρύνει κάθε πιθανότητα ο Μπεν να αλλάξει γνώμη ή να έχει δεύτερες σκέψεις».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed