Η Τζένη Μπαλατσινού γνώρισε το γραφικό νησί της Πάτμου τα τελευταία χρόνια και το αγάπησε τόσο πολύ που απέκτησε εκεί την εξοχική της κατοικία. Το μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το σπίτι της στο νησί της Αποκάλυψης, το οποίο επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Η ίδια έχει δημιουργήσει το «ησυχαστήριό» της στην Πάτμο και δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να βαφτίσει εκεί τον γιο που απέκτησε με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη Μπαλατσινού διατηρεί ένα παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική που επικρατούσε στο Αιγαίο τα παλαιότερα χρόνια.

Λατρεύει να ατενίζει το απέραντο γαλάζιο από το μπαλκόνι της, να πηγαίνει για περπάτημα στην παραλία και φυσικά να απολαμβάνει το όμορφο ηλιοβασίλεμα που ξεπροβάλλει. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Τζένη Μπαλατσινού ποστάρει αγαπημένες λήψεις από το εξοχικό της στην Πάτμο, δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα διακόσμησης. Το έχει διακοσμήσει έτσι ώστε να αποπνέει vintage Ελληνικό στυλ με τα ξύλινα παράθυρα στα χρώματα του πράσινου και του μπλε, τα ιδιαίτερα έπιπλα και τα vintage διακοσμητικά στον χώρο σε μεταφέρουν αυτομάτως σε μια άλλη εποχή.

Τα ξυλόγλυπτα έπιπλα έχουν επιλεχθεί από την ίδια με μεγάλη προσοχή καθώς και όλα τα πιο παλιά αντικείμενα όπως κονσερβοκούτια, πίνακες, κούπια κ.ά δημιουργούν που μια γλυκιά νοσταλγία. Το σπίτι της διαθέτει επίσης μπαλκόνι που «βλέπει» το απέραντο Αιγαίο, με τη θέα να είναι απλά μαγική.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.