Ο Τσιμιτσέλης εξομολογείται: «Δεν είμαι κοντά στην κόρη μου όσο θα ήθελα»

«Προσπαθώ όμως πάρα πολύ αλλά είναι έτσι τα δεδομένα…»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πήρε σε αμερικάνικη ταινία, για την κόρη του, Εύα και απαντά στο αν θα έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού.

Μιλώντας για την κόρη του, ο ηθοποιός δήλωσε: «Η Εύα έχει πάρει πολλά στοιχεία από τη μαμά της αλλά έχει πάρει και από εμένα. Είναι ένα κράμα. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας ωραίος συνδυασμός των δυο. Είναι και καλό παιδάκι, αυτό είναι που με απασχόλησε και με απασχολεί. Είμαι κοντά της όσο μπορώ, όχι όσο θα ήθελα. Προσπαθώ όμως πάρα πολύ αλλά είναι έτσι τα δεδομένα… Προσπαθώ να δημιουργήσω λίγο τον χώρο για τους δυο μας».

Για το «επόμενο βήμα» με την Κατερίνα Γερονικολού, απάντησε: «Το επόμενο βήμα έχει γίνει. Μένουμε μαζί. Είναι μία τυπική διαδικασία που πιθανότατα χαροποιεί όλους τους κοντινούς γύρω γύρω που θα ήθελαν να συμβεί. Δεν απέχει ουσιαστικά αυτό που έχουμε». Δες τη συνέντευξη:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed