Τόνια Σωτηροπούλου: «Ήμουν με ανθρώπους με ναρκισσιστική διαταραχή»

«Αν είχαμε γνωριστεί 2 χρόνια νωρίτερα με τον Κωστή Μαραβέγια, δεν θα τον επέλεγα ποτέ και μάλλον, δεν θα με επέλεγε κι εκείνος ποτέ»

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε στο podcast «Mic2» σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στο φλερτ, τις σχέσεις της στο παρελθόν, αλλά και τον Κωστή Μαραβέγια.

Η ηθοποιός αρχικά θυμήθηκε τις σχέσεις που είχε κάνει στο παρελθόν κι αποδείχθηκαν καταστροφικές για την ίδια: «Είχα την τύχη να επιλέξω στο παρελθόν κάποιους ανθρωπότυπους που προφανώς ήταν για να είναι στη ζωή μου εκείνη την περίοδο, οι οποίοι ήταν καταστροφικοί. Ό,τι χειρότερο μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος, το δημιουργούσαμε μαζί και κάποιες σχέσεις ήταν μαθήματα. Μου έχουν τύχει και πολύ καλοί άνθρωποι, υπέροχοι, αλλά εγώ δεν ήμουν εκεί για να ακούσω και να το αντιληφθώ».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, της ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να συμβιώσει με κάποιον: «Το κομμάτι της ουσιαστικής συνύπαρξης, να ανοίξεις ένα σπίτι και να είσαι 24 ώρες με τον άλλο, ήταν κάτι πολύ δύσκολο, επειδή οι επιλογές που είχα κάνει ήταν με ανθρώπους με ναρκισσιστική διαταραχή. Επειδή εγώ δεν έχω κι εκείνοι έχουν, αυτό μου άρεσε. Έτρεχα πίσω από κάποιον μόνιμα, χωρίς κανέναν λόγο και μετά σε κάποια φάση, κουράστηκα. Είπα ότι αρχικά θέλω να είμαι μόνη μου».

Τότε, ήταν που βρέθηκε στη ζωή της ο Κωστής Μαραβέγιας και η ίδια είπε: «Όταν σταμάτησα να κοιτάω και να κάνω εκπτώσεις, ήρθε ένας άνθρωπος που αν είχαμε γνωριστεί 2 χρόνια νωρίτερα, δεν θα τον επέλεγα ποτέ και μάλλον, δεν θα με επέλεγε κι εκείνος ποτέ. Επειδή δεν είχα καμία προσδοκία, δεν είχα και κανέναν φόβο».  Τέλος, συμπλήρωσε για τον αγαπημένο της: «Ο Κωστής είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος με πολύ ωραίο τρόπο από την αρχή, διεκδικούσε τον χρόνο μου με σεβασμό. Δεν είναι ποτέ ο άνθρωπος που δεν θα μου απαντήσει σε μήνυμα. Υπάρχει μια σανίδα ότι ο ένας είναι εδώ για τον άλλο εξ’ αρχής. Στην αρχή και εμείς περάσαμε δύσκολα μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλο». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed