Τομ Κρουζ: Χολιγουντιανό σκάνδαλο και κατηγορίες ότι «θέλει να καθαρίσει τον πλανήτη»

Μία πρώην σαϊεντολόγος κατηγορεί τον ηθοποιό ότι δεν είναι πια «το καλόκαρδο άτομα που υπήρξε» και έχει «μεταμορφωθεί»

Ο Τομ Κρουζ, ένας από τους διασημότερους σαϊεντολόγους, βρίσκει έναν αντίπαλο και δεν είναι άλλος από την ηθοποιό Λία Ριμίνι, που μεγάλωσε μέσα στη σαϊεντολογία.

H Λία Ριμίνι κατηγορεί τον Τομ Κρουζ ότι σταδιακά γίνεται σαν τον ηγέτη της Σαϊεντολογίας, Ντέιβιντ Μισαβίτζ.

«Νομίζω ότι είναι καιρός για τους ανθρώπους να αρχίσουν να ξυπνούν και να δουν τα πραγματικά γεγονότα. Ο Τομ χειραγωγούσε εδώ και χρόνια την εικόνα του για να είναι καλός», δήλωσε η 50χρονη ηθοποιός στο Us Weekly.

«Παρόλο που πιστεύω ότι υπήρχε μια εποχή που ο Τομ ήταν αξιοπρεπές και καλόκαρδο άτομο, έχει μεταμορφωθεί στον Ντέιβιντ Μισαβίτζ και είναι απολύτως αφοσιωμένος στην αποστολή της Σαηεντολογίας να “καθαρίσει” τον πλανήτη Γη – που σημαίνει ότι το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού να είναι Σαηεντολόγοι».

«Υπάρχει μία δημόσια προσωπικότητα αυτού του ατόμου που σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια και ανοίγει τα χέρια του και σε αγκαλιάζει και τον θεωρείς πολύ πνευματώδη και υπάρχει το πρόσωπο πίσω από τη μάσκα που είναι μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα».

«Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι όλοι το έχουμε αυτό – αυτό που είμαστε δημόσια και αυτό που είμαστε πίσω στα παρασκήνια, αλλά οι άνθρωποι που είναι γύρω από τον Τομ και δουλεύουν για τον Τομ, ακόμα και οι άνθρωποι που είναι Σαηεντολόγοι, θα πουν ότι είναι διαβολικός», είπε η ηθοποιός που από το 2013 που αποχώρησε από την εκκλησία της Σαηεντολογίας.

«Οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί μου μπορούν να πουν ότι είμαι κακή συνεργάτης, όλοι οι ηθοποιοί μπορεί να είναι. Αυτό είναι κάτι το διαφορετικό. Αυτός είναι ίδιος ο Ντέιβιντ Μισαβίτζ (επικεφαλής της Σαηεντολογίας). Θα μπορούσαν να είναι δίδυμοι», συνέχισε.

Η Ριμίνι, μεγάλωσε στην οργάνωση από την ηλικία των 9 ετών καθώς η μητέρα της ήταν μέλος. Έφυγε όταν αμφισβήτησε τον τρόπο διαχείρισης από τον Μισαβίτζ. 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed