Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λατρεύει τις μικρές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα εντός της χώρας μας, για πεζοπορία, σκι αλλά και αρκετές στιγμές ξεκούρασης.

Μαζί με την Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους, έχουν βρεθεί πολλές φορές στην Αράχωβα μιας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διατηρεί σπίτι εκεί, αυτή τη φορά όμως ο παρουσιαστής επέλεξε το χιονισμένο Μέτσοβο για να περάσει μερικές όμορφες στιγμές με φίλους μιας και η Ιωάννα Τούνη με τον Πάρη βρίσκονται για δουλειά στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα στόρι του: «Βρισκόμαστε στο όμορφο Μέτσοβο και είναι αυτό που συνειδητοποιείς πως 2-3 χρόνια πριν έκανες κάθε Σαββατοκύριακο πεζοπορίες με τον απίστευτο εξοπλισμό και με το που παντρεύεσαι και κάνεις παιδί πας με την πιο άχρηστη τσάντα που μπορείς να πάρεις μαζί σου».

Μάλιστα ο ίδιος ανέβαζε στόρι από τα όμορφα τοπία που επισκέφθηκε από το χιονισμένο Μέτσοβο ενώ δεν δίστασαν με τον φίλο του να κολυμπήσουν στα παγωμένα νερά του καταρράκτη.

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers και φωτογραφικό υλικό βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στα Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.