Ο Θανάσης Βισκαδουράκης για την απώλεια της μητέρας του: «Πόσο έξυπνο ήταν αυτό το κορίτσι και ο Θεός μου την πήρε 40 ετών»

«Ήταν μια γυναίκα αμόρφωτη, αλλά διάβαζε την Καθημερινή και την επέβαλε χωρίς να ξέρει γράμματα»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” και αναφέρθηκε στην μητέρα του, την οποία όπως αποκάλυψε έχασε όταν η ίδια ήταν 40 ετών.

Ο κωμικός ηθοποιός δε δίστασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του να “ανοίξει” το κεφάλαιο για τη μητέρα του, μετά την απώλεια της οποίας έζησε σε ορφανοτροφείο. «Αν δεν είχε πεθάνει η μαμά μου νομίζω θα ήμουν καλύτερος από ότι τώρα. Μου είπαν ότι η μάνα μου ήταν απίστευτος άνθρωπος. Ήταν μια γυναίκα αμόρφωτη, αλλά διάβαζε την Καθημερινή και την επέβαλε χωρίς να ξέρει γράμματα, έλεγε το νέο» είπε αρχικά ο Βισκαδουράκης.

Προσέθεσε επίσης ότι τις περισσότερες πληροφορίες που έχει για τη μητέρα του, τις έχει αποκτήσει μέσα από τη μεγαλύτερη αδερφή του. «Αυτά μου ομορφαίνουν τη ζωή και μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, καταλαβαίνω πόσο έξυπνο ήταν αυτό το κορίτσι και ο Θεός μου την πήρε 40 ετών, το 1973. Έμαθα για τη μητέρα μου από την αδελφή μου την Πόπη. Εγώ είμαι ο πιο μικρός από τα 5 αδέλφια» είπε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed