Τελικά έφτυσε ο Harry Styles τον Chris Pine; Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού απαντά

Το παρασκηνιακό δράμα που επικρατεί ανάμεσα σε όλους τους ηθοποιούς του “Don’t Worry Darling”

Το δράμα που κυριαρχεί στην ταινία “Don’t Worry Darling” φαίνεται να είναι μεγαλύτερο στα παρασκήνια παρά σε όσα θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Έπειτα από τη δημόσια διαμάχη της σκηνοθέτη με πρώην ηθοποιό της ταινίας και την εμπλοκή της Florence Pugh, ένα βίντεο ισχυρίζεται πως ο Harry Styles έφτυσε τον συμπρωταγωνιστή του, Chris Pine στη Συνέντευξη Τύπου.

Οι φήμες για τη «διαμάχη» και το υποτιθέμενο φτύσιμο του Styles στον Pine πυροδοτήθηκαν με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από την άφιξη του πρώτου σε Συνέντευξη Τύπου της ταινίας. Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο Styles παίρνει θέση δίπλα από τον ηθοποιό του, με τον Chris Pine να κοιτάζει για λίγα δευτερόλεπτα τον συμπρωταγωνιστή του και στη συνέχεια με μία περίεργη έκφραση στο πρόσωπο να κοιτάζει προς τα κάτω.

Το συγκεκριμένο περιστατικό φαίνεται να ξεκίνησε τις φήμες για το φτύσιμο του Styles στον Pine, γεγονός που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον εκπρόσωπο του ηθοποιού. «Αυτή είναι μια γελοία ιστορία – μια πλήρης κατασκευή και το αποτέλεσμα μιας περίεργης online ψευδαίσθησης που είναι σαφώς εξαπάτηση και επιτρέπει την ανόητη κερδοσκοπία».

Στη συνέχεια και για να καταστεί απολύτως σαφής, ο εκπρόσωπος του Chris Pine τόνισε

«Για να είμαστε σαφείς, ο Harry Styles δεν έφτυσε στο Chris Pine», συνεχίζει ο εκπρόσωπος.  «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά σεβασμό μεταξύ αυτών των δύο ανδρών και οποιαδήποτε διαφορετική υπόνοια πρόταση είναι μια καταφανής προσπάθεια να δημιουργηθεί δράμα που απλά δεν υπάρχει».

Αξίζει να αναφερθεί πως είχε διαρρεύσει ένα επίσης βίντεο από διαφορετική οπτική γωνία που δείχνει το ίδιο περιστατικό αλλά στο οποίο φαίνεται οι δύο άντρες να μιλούν συνοπτικά και στη συνέχεια ο Pine να κοιτάζει χαμηλά και να φτιάχνει τα γυαλιά ηλίου του που βρίσκονταν ανάμεσα στα πόδια του. Το βίντεο ωστόσο δεν είναι διαθέσιμο πια.

Το δράμα σχετικά με το “Don’t Worry Darling” ξεκίνησε έπειτα από την απόλυση του Shia LaBeouf, ο οποίος θα πρωταγωνιστούσε στην ταινία. Η σκηνοθέτις ισχυρίστηκε πως (λόγω πρότερου βίου) κάποια άτομα από το καστ δεν αισθάνονταν άνετα με τον ίδιο. Με συνοπτικές διαδικασίες, η Olivia Wilde, σκιαγράφησε την πρωταγωνίστρια, Florence Pugh, ενώ τον Αύγουστο του 2022 ο LaBeouf ισχυρίστηκε στο Variety ότι η Wilde προσπάθησε να τον κρατήσει στην ταινία, μιλώντας υποτιμητικά για την Pugh.

Αυτή η αντιπαράθεση φαίνεται να προέκυψε από την απροθυμία της Florence Pugh να προωθήσει την ταινία πριν την κυκλοφορία της, γεγονός που οδήγησε στην έλευσή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αλλά μονό για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί και όχι για να παραβρεθεί στη Συνέντευξη Τύπου.

Από την άλλη μεριά, ο Chris Pine είχε κάνει εγκωμιαστικές δηλώσεις για την Pugh, μιλώντας με αγάπη για την περίοδο που δούλεψε μαζί της. Ο Harry Styles, που επίσης πρωταγωνιστεί στην ταινία, διατηρεί δεσμό με τη σκηνοθέτη Olivia Wilde, και θεωρήθηκε πως οι δηλώσεις του Chris Pine ήταν αυτές που πυροδότησαν το υποτιθέμενο φτύσιμο.

 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed