Η Τάμτα για τα MAD VMA: «Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι που δημιούργησαν όλη αυτήν την ιστορία παρέμειναν στο χώρο και δεν τους απομάκρυνε κανείς»

Η τραγουδίστρια δεσμεύεται να μην ξανασυνεργαστεί με όσους επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές

Ένα από τα έμμεσα εμπλεκόμενα πρόσωπα στα χθεσινά βίαια γεγονότα, που συνέβησαν στα MAD VMA 2022 ήταν η Τάμτα, αφού οι πρώτες επιθέσεις ανάμεσα στο Snik και στο Light ξεκίνησαν τη στιγμή που η τραγουδίστρια ερμήνευε on stage. Ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε μάλιστα πως απομάκρυνε την Τάμτα από τη σκηνή μόλις είδε κάποιον να έχει όπλο και η τραγουδίστρια εξέφρασε τα συναισθήματά της μέσα από Instagram Stories.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως η σωματική της υγεία είναι καλά αλλά έχει θορυβηθεί και στεναχωρηθεί για τα βίαια περιστατικά που συνέβησαν στα βραβεία. Αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η ίδια και η ομάδα της πέρασαν ένα μήνα προβών για να έχουν το τελικό δημιουργικό αποτέλεσμα που ήθελαν, αλλά όλα αυτά επισκιάστηκαν.

Προβάλλοντας την αξία του σεβασμού και της ελευθερίας της έκφρασης η δημοφιλής τραγουδίστρια τόνισε ότι απορρίπτει ως άνθρωπος τη βία και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η διοργάνωση δεν απομάκρυνε τους ανθρώπους που δημιούργησαν το περιστατικό. Επίσης εξέφρασε την απορία της για το λόγο που στη συνέχεια τους επέτρεψαν να ανέβουν στη σκηνή και να έχουν βήμα αλλά και δεσμεύτηκε πως στο μέλλον δε θα μοιραστεί ξανά τη σκηνή με «ανθρώπους που επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed