Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε η πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix, “Blonde”, με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas και η συγγραφέας του βιβλίου, στο οποίο στηρίχτηκε η παραγωγή, μίλησε στο περιοδικό The NewYorker. Η Joyce Carol Oates μάλιστα τόνισε πως όσα πέρασε η Marilyn Monroe ήταν χειρότερα από αυτά που προβλήθηκαν στην ταινία.

Το “Blonde” αφορά περισσότερες πτυχές από όσα είχαν γνωστοποιηθεί για τη ζωή της Monroe, γεγονός που περιλαμβάνει και μια σκηνή βιασμού. Αυτή η σκηνή κατέστησε την ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους και ανάλογα στιγμιότυπα της ταινίας δίχασαν τους κριτικούς. «Δεν είναι μία ταινία που θα σε κάνει να νιώσεις καλά. Πολλές ταινίες για τη Monroe είναι πιο ευχάριστες και έχουν περισσότερη μουσική και τραγούδι. Είναι πολύ όμορφη και γλυκιά. Αυτή η ταινία είναι πιο κοντά σε αυτό που πράγματι βίωσε. Οι τελευταίες ημέρες της ζωής της ήταν βάναυσες» τόνισε η Τ Joyce Carol Oates στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Επιπλέον, η ίδια επαίνεσε τον σκηνοθέτη της ταινίας Andrew Dominik λέγοντας ότι δημιούργησε ένα αριστούργημα. «Πιστεύω πως το όραμα του Dominik είναι παράλληλο με το δικό μου ή ακριβώς ίδιο με το δικό μου. Όμως έφτιαξε μία ταινία που είναι μοναδική» είπε μεταξύ άλλων.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας δήλωσε ότι χρειάστηκε μόλις μία οντισιόν για να αναλάβει το ρόλο ενώ ο Dominik σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε σχολιάσει πως επιθυμούσε να δει την ακατάλληλη εκδοχή της ταινίας για λόγους ρεαλισμού. «Ήταν μία πολύ απαιτητική ταινία. Εάν δεν αρέσει στο κοινό, είναι πρόβλημά του, κανείς μας δεν τρέχει για να βγει Πρόεδρος εδώ. Είναι μία ταινία με την Marilyn Monroe, ακατάλληλη για ανηλίκους. Αυτό ήταν πάνω-κάτω που θέλατε άλλωστε, σωστά; Εγώ θα ήθελα να δω την άκρως ακατάλληλη εκδοχή της ιστορίας της Marilyn».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου