Η συμβουλή της Angelina Jolie στον Johnny Depp που θα είχε αποτρέψει τη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard

Όσα του είχε πει, η κρίση ηλικίας και το προγαμιαίο συμβόλαιο

Μπορεί η ετυμηγορία του δικαστηρίου να ήταν κατά κύριο λόγο μια μεγάλη νίκη για τον Johnny Depp, ωστόσο θα μπορούσε να είχε γλιτώσει την όλη ιστορία αν είχε ακούσει τη συμβουλή της Angelina Jolie σχεδόν μια δεκαετία πριν. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, την περίοδο που Jolie και Depp συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία The tourist, η ηθοποιός του είχε πει να απομακρυνθεί από την Heard.

Αναλυτικότερα, σχετικά με το ειδύλλιο του Johnny Depp και της Amber Heard, που φούντωσε όταν πρωταγωνίστησαν στην ταινία The Rum Diary, η Jolie θεωρούσε οτι μία τέτοια σχέση δε θα έκανε καλό στον ηθοποιό. Πίστευε ότι ίσως να περνάει κρίση μέσης ηλικίας, καθώς έχει τα διπλά χρόνια από τη Heard, και είχε εντυπωσιαστεί από το ενδιαφέρον που του έδειχνε μια νεαρότερη γυναίκα. Επιπλέον, η οσκαρική ηθοποιός και ακτιβίστρια είχε εκφράσει εξαρχής τη μη συμπάθειά της προς το πρόσωπο της Amber Heard και είχε συμβουλέψει τον Depp να μη βγαίνει ραντεβού μαζί της.

 

 

Άλλη μία συμβουλή που είχε δώσει η Angelina Jolie στον Depp, σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα, ήταν κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας τους The Tourist. Η ηθοποιός τον είχε αποτρέψει από έναν γάμο με την Amber Heard και του έδωσε τη συμβουλή να συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο, σε περίπτωση που αποφασίσει να το κάνει.

Όπως φάνηκε όμως, ο ερωτευμένος Depp εκείνης της εποχής δεν άκουσε την ηθοποιό και αρκετά χρόνια μετά βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες με την πρώην πλέον σύζυγό του.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed