Στην εκπομπή «Δύο στις 10» μίλησε ο Βαγγέλης Περρής για όλα. Αναφέρθηκε τόσο σε τηλεοπτικό πρόσωπα όπως ο Λιάγκας και η Καινούργιου αλλά και στη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη του, Θέμου Αναστασιάδη.

«Με τη Ρούλα Κορομηλά έχουμε επικοινωνία, μου αρέσει που έμεινε στο ύψος της και δεν έκανε εκπτώσεις. Όταν ξεκινήσαμε το “Όλα” δεν βρίσκαμε καλεσμένους, δεν ερχόταν άνθρωπος. Χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη που ήρθε καλεσμένος. Ήταν περίζητητος και δεν πήγαινε πουθενά. Ήρθε σε εμάς και μετά άρχισαν να έρχονται κι άλλοι».

«Δεν διαχειρίστηκα εύκολα τον θάνατο του Θέμου. Αυτό που μου έχει μείνει από τον Θέμο ήταν τα ατελείωτα γέλια και τα γλυκά που έφερνε να μας μοιράσει. Ο Θέμος έτρεφε μεγάλη αγάπη σε όποιον είχε παιδιά. Όταν με ενημέρωσαν για το θάνατό του, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι είναι πλάκα. Στο τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε, είπαμε “θα τα πούμε την Τρίτη” και δεν τα είπαμε».

«Ο Γιώργος Λιάγκας, στην προετοιμασία της εκπομπής, είναι γάτα αγκύρας, αλλά όταν βγαίνει στον αέρα γίνεται λιοντάρι. Με τον Γιώργο έχουμε διαφορετική οπτική γωνία σε πολλά γεγονότα. Στην τηλεόραση υπάρχει αυτοαναφορικότητα και τοξικότητα».

«Η Κατερίνα Καινούργιου πολλές φορές αδικεί τον εαυτό της, επειδή δεν παρακολουθεί με τη δική σου ευκολία την πορεία της. Αν στεκόταν κριτικά απέναντι στην πορεία της, θα καταλάβαινε ότι έχει βασιστεί, για να φτάσει σε αυτό το σημείο, σε προσόντα τα οποία σιγά σιγά τα εξαφανίζει από το ρεπερτόριό της και τα αντικαθιστά με κάποια άλλα τα οποία είναι αντιπαθή».

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers και φωτογραφικό υλικό βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στα Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.