Συγκινεί ο Λευτέρης Μητσόπουλος για τον «χαμό» του κολλητού του: «Τον χτύπησαν με το μηχανάκι και ήμουν μπροστά, τον είχα κάτω στην άσφαλτο…»

Η εξομολόγηση για τους ανθρώπους που «έχασε», η νίκη στο J2US και η σύντροφός του: «Από τότε προσπάθησα να δω διαφορετικά τη ζωή. Δεν με απασχολούν οι λαμαρίνες και τα πλαστικά, εμείς να είμαστε καλά»

Στο Happy Day μαζί με το τρόπαιο του J2US εμφανίστηκε ο Λευτέρης Μητσόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον μεγάλο τελικό, τα συναισθήματά του, ενώ προχώρησε και σε μια εξομολόγηση για τους δύο κολλητούς του που έχασε από τη ζωή, τη γιαγιά του, αλλά και τη σύντροφό του Μαρία.

Για τον τελικό είπε: «Την ημέρα του τελικού τα χρειάστηκα, έλεγα “Παναγία μου μην κάνω κανένα λάθος”. Είχα πολύ άγχος, προσπαθούσα να μην το δείξω, έλεγα ότι δεν έχω», είπε αρχικά και συνέχισε: «Οι δικοί μου ήταν εκεί, η Μαρία είναι σκυλί γιατί από το πρώτο live και κάθε Σάββατο ήταν εκεί, δεν έλειψε ούτε μέρα».

Ο Λευτέρης αφιέρωσε τη νίκη του σε δύο πολύ καλούς φίλους του που έχουν φύγει από τη ζωή λέγοντας: «Ξεκίνησα να το αφιερώνω στον πρώτο κολλητό μου που έχασα και μου στοίχισε πολύ γιατί ήμουν σε μικρή ηλικία και ήταν κάτι πολύ διαφορετικό για εμένα, δεν το είχα βιώσει ξανά. Τον χτύπησαν με το μηχανάκι και ήμουν μπροστά, τον είχα κάτω στην άσφαλτο. Μετά όσο μεγάλωνα προσπαθούσα να το φτιάξω όλο αυτό και να το βάλω σε κουτάκια και δέθηκα πολύ με τον άλλο μου τον φίλο γιατί χάσαμε έναν κολλητό», είπε αρχικά και συνέχισε: «Εκείνο τον καιρό έφυγε η γιαγιά μου, μου σκότωσαν και τον σκύλο κι εκείνες τις μέρες χτύπησε και ο άλλος μου ο κολλητός που είχαμε δεθεί και εκεί είπα “τέλος δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν μπορώ να τους γυρίσω πίσω”. Από τότε προσπάθησα να δω διαφορετικά τη ζωή και την έχω δει. Δεν με απασχολούν οι λαμαρίνες και τα πλαστικά, εμείς να είμαστε καλά». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed