Ο Στέργιος Νενές, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο του Νικόλα στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” μίλησε στην εκπομπή “Δύο στη Μία” σχετικά με την τηλεοπτική του επιστροφή αλλά και την εμπειρία του στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για τη συμμετοχή του στη σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι”λέγοντας ότι «Είναι πολύ ωραία σειρά, πολύ καλό κίνητρο και κολακευτικό το να βρεθεί μία σειρά μπροστά σου που θέλουν να συμμετέχεις. Δεν δίστασα καθόλου. Έχω μεγάλη περιέργεια με τον πυροβολισμό του “Κωνσταντίνου και Ελένης” επειδή είναι διαφορετικό πράγμα και με μεγάλη απόσταση, το τι αντίδραση θα έχει».

Προσέθεσε μάλιστα πως ήταν επιλογή του να μην έχει το επάγγελμα του ηθοποιού ως βασική εργασία, αφού παράλληλα ασχολείται και με άλλες δουλειές. «Είναι επιλογή μου να μην είμαι στην τηλεόραση. Δεν ζω από το επάγγελμα του ηθοποιού. Πάντα έκανα και άλλα πράγματα και ήταν συνδυασμός που δεν είμαι. Δεν ξέρω εάν ήταν επιλογή μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν επιλογή κάποιου άλλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ο ίδιος αναφέρει πως θεώρησε ότι οι επαναλήψεις της σειράς τον είχαν “κάψει” τηλεοπτικά αλλά η συμπεριφορά του κόσμου, ακόμα και σήμερα, είναι αρκετά φιλική. «Στα πρώτα χρόνια των επαναλήψεων του “Κωνσταντίνου και Ελένης” με απασχόλησε πολύ και η γνώμη μου τότε ήταν ότι κάποιοι ίσως δεν θα με ήθελαν γιατί είχα καεί από τις επαναλήψεις. Παραμένει ακόμη η καλή διάθεση που με πλησιάζουν και δεν μπορεί να μην είναι ευχάριστο. Με αποκαλούν ακόμα “Νικόλα”» είπε κλείνοντας.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου