Στέλιος Νιάκαρης: Η σεξουαλική παρενόχληση σε casting του οίκου Dior και η προσφορά 30.000 ευρώ

«Σου είπα να γδυθείς γιατί θέλω να σε γευτώ. Γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά»

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε το διεθνούς φήμης μοντέλο, Στέλιος Νιάκαρης, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη. Μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε casting στο Παρίσι αλλά και την προσφορά που του έκανε ο υπεύθυνος της εταιρίας παραγωγής.

Το μοντέλο ανέφερε στη συνέντευξη πως όταν ήταν πιο νέος βρέθηκε στο Παρίσι για να περάσει από casting για τον οίκο Christian Dior, που το διοργάνωνε εταιρία παραγωγής. «Μπήκα στον χώρο και είδα τρία άτομα. Κάθισα, πήρα την πόζα και έπειτα από λίγο οι δύο έφυγαν. Έμεινε μόνο ένας άνδρας, ο οποίος μου είπε “γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά”. Γδύθηκα, γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι τι ακριβώς γινόταν, αλλά στη συνέχεια πήγε να με ακουμπήσει και εγώ τραβήχτηκα» ανέφερε αρχικά.

Ο Στέλιος Νιάκαρης συνέχισε την περιγραφή του λέγοντας ότι αρχικά θεώρησε πως ο υπεύθυνος του casting ήθελε να δει τις αναλογίες του αλλά αντιλήφθηκε ότι οι προθέσεις του ήταν διαφορετικές. «Στη συνέχεια, μάλιστα μου ανέφερε: “Σου είπα να γδυθείς γιατί θέλω να σε γευτώ”. Και απάντησα: “Συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, εγώ ήρθα για τη δουλειά”. Φεύγοντας, εκείνος μου φώναξε, τι κρίμα και ο μισθός σου θα ήταν 30.000 ευρώ» δήλωσε το μοντέλο που ανέφερε πως για πρώτη φορά είχε ντραπεί τόσο πολύ στη ζωή του.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed