Στέφανος Κορκολής: «Δίνω μάχη συνεχώς με τον καρκίνο, έρχεται και φεύγει. Το τσιγάρο με κατέστρεψε»

«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια, πάγωσα. Όταν μου το είπε ο γιατρός μου δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω γιατί μπήκα αμέσως χειρουργείο. Οφείλω να πω ότι κάνοντας κάποιες θεραπείες και βλέποντας άλλα περιστατικά έκανα τον σταυρό μου και είπα “τυχερός είμαι”»

Τον Στέφανο Κορκολή υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show. Ο σπουδαίος συνθέτης θυμήθηκε στιγμές και πρόσωπα που σημάδεψαν καριέρας του ενώ αναφέρθηκε και στο «μικρόβιο» της μουσικής που τρύπωσε μέσα του από τα πολύ παιδικά του χρόνια.

Ο Στέφανος Κορκολής έθιξε το ζήτημα των δημιουργών που δεν εισπράττουν τα πνευματικά τους δικαιώματα είπε: «Εγώ έχω τη δυνατότητα να μην λαμβάνω τα πνευματικά δικαιώματα αλλά έχω τη δυνατότητα να κάνω εμφανίσεις ένας στιχουργός τι θα κάνει; Είναι άδικο, ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει, γιατί δεν του το έχουν δώσει να το καταλάβει. Τα πνευματικά δικαιώματα δεν πάνε στον τραγουδιστή αλλά στον δημιουργό. Και αυτός ο δημιουργός αναγκάζεται να πεινάει».

Σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Έκανα μία συναυλία για τον Όμιλο Ορίζοντας που στηρίζει καρκινοπαθείς και εκείνη την περίοδο με είχε βρει, έτσι αναφέρθηκα στο πρόβλημά μου. Κάπνιζα πολύ, το τσιγάρο μου δημιούργησε την περιπέτεια με την υγεία μου, με κατέστρεψε, δίνω μια μάχη συνεχώς, γιατί έρχεται φεύγει. Οφείλω να πω ότι κάνοντας κάποιες θεραπείες και βλέποντας άλλα περιστατικά έκανα τον σταυρό μου και είπα “τυχερός είμαι”».

Συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να πω στους νέους ανθρώπους να μην καπνίζουν, δεν προσφέρει τίποτα και να μην φοβόμαστε να πηγαίνουμε στον γιατρό μας. Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια πάγωσα. Όταν μου το είπε ο γιατρός μου δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω γιατί μπήκα αμέσως χειρουργείο. Όταν βγήκα κατάλαβα ότι μπήκα σε μία άλλη φάση της ζωής. Εκεί γίνονται πολλές σκέψεις, απίστευτες εσωτερικές διεργασίες, αρχίζεις και γίνεσαι αφαιρετικός στις επιλογές σου, περιορίζεις το γύρω σου, το κάνεις πιο ουσιαστικό». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed