Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είμαι πάντα ευδιάθετος. Αλλιώς δεν κυκλοφορώ, δεν θα σας αρέσω πάρα πολύ»

«Ήμουν ναυτοπρόσκοπος – Από μόνος μου έφυγα στην εφηβεία» – «Σε 9 μήνες έβαψα 8 φορές την τραπεζαρία στο καράβι»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τις επιτυχίες στην ζωή του αλλά και τα χρόνια του ως φαντάρος στο ναυτικό.

Ο κωμικός ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας: «Είμαι πάντα ευδιάθετος όταν κυκλοφορώ. Αλλιώς δεν κυκλοφορώ, δεν θα σας αρέσω πάρα πολύ. Στα στραβά το λιοντάρι μπαίνει  στη φωλιά του και περιμένει να επισκευαστεί. Γιατί να χαλάω και τους υπόλοιπους;».

Όπως είπε όλα τον πήγαιναν προς την υποκριτική: «Στο Πολεμικό Ναυτικό όταν υπηρέτησα με φώναζε ο καπετάνιος στα μεγάφωνα “Ηθοποιός, έλα στην καμπίνα μου”. Γιατί ήμουν και καμαρότος των αξιωματικών. Έπαιρνα άδειες γιατί έβαφα την τραπεζαρία. Βρήκα κόλπο να παίρνω άδεια. Την έβαψα σε 9 μήνες 8 φορές. Πολλή ταλαιπωρία. Από τον πόλεμο της Νορμανδίας ήταν το καράβι. Ξέρεις πώς ήταν ο μπουλμές; Από τους Αμερικάνους είχε μπογιές πάνω  του. Ό,τι κινείται το χαιρετάς και ό,τι είναι ακίνητο το βάφεις  στο Ναυτικό. Δήλωσα με τόση χαρά στο περιοδεύον Ναυτικό. Νόμιζα ότι θα κάνω ιστιοπλοΐα!». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed